Antena Căutare

Imagini CUTREMURĂTOARE. Sute de oameni în lacrimi la înmormântarea care a ȘOCAT ROMÂNIA. Preoții nu s-au putut opri din plâns!

Mașina condusă de preotul Petru Gavril, în care se aflau în total opt persoane, a fost lovită frontal la Cornu Luncii de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Preotul și șoferul celeilalte mașini, sora, cumnatul și fiica de șase ani a preotului au decedat

Mașina condusă de preotul Petru Gavril, în care se aflau în total opt persoane, a fost lovită frontal la Cornu Luncii de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Preotul și șoferul celeilalte mașini, sora, cumnatul și fiica de șase ani a preotului au decedat.

Preotul Petru Gavril și fiica sa, Anisia, de 6 ani, morți în teribilul accident produs sâmbătă la Cornu Luncii, au fost conduși ieri pe ultimul drum de sute de oameni. Slujba de înmormântare de la Lămășeni a fost oficiată de 100 de preoți, în frunte cu IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Sursă foto: /www.obiectivdesuceava.ro

Fie drumul cât de lung, nu vă grăbiți, șoferilor! Mare atenție! Şase judeţe, sub avertizări cod galben de ceaţă... Tamara Buciuceanu, despre moartea Olgăi Tudorache: ”A dispărut o mare actriță. Este un moment prea greu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x