Antena Căutare

Imagini de groază! O femeie își îneacă bebelușul în somn, drept pedeapsă pentru că o trezește în fiecare noapte! VIDEO

O mamă din Carolina de Sud este arestată după ce a publicat pe Facebook un filmuleț în care își trezește bebelușul prin turnarea apei reci pe fața ei, iar apoi se distrează pe rețelele sociale de suferința micuței.

Imagini de groază! O mamă fără inimă s-a filmat cum își pedepsește bebelușul într-un mod inuman, pentru că o trezește în fiecare noapte! În filmuleț, femeia îi toarnă micuței apă rece în nas și urechi în timp ce bebelușul doarme! Imagini video cu puernic impact emoțional

O mamă din Carolina de Sud este arestată după ce a publicat pe Facebook un filmuleț în care își trezește bebelușul prin turnarea apei reci pe fața ei, iar apoi se distrează pe rețelele sociale de suferința micuței.

O mamă a fost arestată în statul Carolina de Sud, din Statele Unite, după ce s-a descoperit că și-a maltratat propriul copil, prin turnarea apei reci pe fața ei pentru a o pedepsi, în timp ce copilul dormea în pătuț. Femeia a fost identificată cu numele de Caitlyn Alyse Hardy, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliu în zona Sumter. Ea a înregistrat cu câteva zile înainte pe propriul telefon mobil, modul agresiv în care a trezit bebelușul, turnându-i cu apă rece în ureche și nas.

După fapta comisă, mama a încărcat înregistrarea pe contul său de pe Facebook cu descrierea "Recompensă pentru trezirea la toate orele". După ce au luat la cunoștință despre videoclipul apărut public și despre faptul că mama copilului nu are niciun regret, autoritățile au ordonat arestarea ei, considerând că bebelușul a suferit "dureri și suferințe inutile sau lipsire de sprijin necesar" , a raportat ziarul Hollywood Unlocked.

Din informațiile ulterioare, s-a aflat că mama inumană a fost eliberată pe cauțiune, dar este încă sub supravegherea autorităților care investighează femeii care mai are alți 3 copii în îngrijire.

Vezi filmulețul care a distrus sufletele multor mame la vederea lui:

Atenție, români! Dacă telefonul sau calculatorul prezintă acest semn înseamnă că hoții sunt pe urmele tale!... Un tânăr în vârstă de 21 de ani, transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x