Antena Căutare

Ținuți într-un subsol, murdari, fără grupuri sanitare! Imagini șocante, filmate într-un cămin de bătrâni ilegal din Craiova - VIDEO

În plină pandemie, 22 de bătrâni sunt ținuți în condiții mizere, într-un cămin pentru vârstinici clandestin. Oamenii stau într-un subsol, fără ferestre și fără grupuri sanitare.

La Craiova, în plină pandemie a fost descoperit un cămin de bătrâni clandestin. Oamenii sunt ținuți în condiții necorespunzătoare, nu au spații de cazare adecvate, nu au sectoare de primire, de tratament sau de recreere.

Jurnaliștii au intrat în posesia imaginilor tulburătoare și au sesizat DSP.

Citește și:

Președintele Klaus Iohannis, prima conferință de presă de la declanșarea pandemiei. Ce se întâmplă după 15 mai: „Vor rămâne multe restricții în vigoare”

Potrivit reprezentanților instituției, acest cămin de bătrâni avea activitatea suspendată, încă din 2018. Decizia a fost luată după ce fiul unui bătrân a sesizat că omenii erau ținuți necorespunzător. Patronul a spus că va întrerupe activitatea dar nu a făcut acest lucru și a continuat ilegal activitatea.

În acest moment, în cămin sunt 22 de bătrâni și nu se respectă nici cele mai minime norme. Nu sunt dezinfectanți, substanțele găsite erau expirate iar mâncarea era ținută în butoaie murdare.

Citește și:

Raed Arafat, îngrijorat de relaxarea măsurilor: „S-ar putea să nu mai fie pe 15 mai. Trebuie să așteptăm”

Camerele bătrânilor nu sunt adecvate, unii bătrâni sunt ținuți la subsol fără ferestre și nu există grupuri sanitare.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Ne batem cu noul coronavirus și vrem să-l învingem, dar apa este un lux, în mai multe zone din țară! „Am două fântâni în... Restaurantele, deschise la 1 iunie. Când vor putea merge românii la plajă? Criteriile stricte pe care urmează să le anun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x