Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Student de 21 de ani, mort in imprejurari neclare

Imagini infioratoare in fata unui complex comercial din Cluj-Napoca. Un student de 21 de ani a cazut de pe cladirea cu sase etaje. Tanarul era in al doilea an de studii la Universitatea Tehnica din oras, insa cunostintele lui spun ca avea o slabiciune pentru jocurile de noroc. Cu putin timp inainte de incident, baiatul a fost vazut intr-un cazino.

Studentul a ajuns pe acoperisul cladirii fara ca nimeni sa-l observe. Zgomotul produs de cazatura puternica a atras atentia catorva comercianti din zona. Oamenii l-au gasit nemiscat pe tanarul de 21 de ani si au chemat un echipaj de salvare. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect.

Tanarul venise din Oradea la studii. Ultima data a fost vazut, insa, intr-o sala de jocuri electronice. De acolo ar fi plecat dezamagit de pierderea unei sume consistente.

Primele instiintate despre moartea baiatului au fost rudele lui, dar vestea s-a raspandit rapid si printre prietenii sai. Mesaje de regret n-au intarziat sa apara pe profilul de Facebook al tanarului: ''Stau si ma uit la pozele de cand ai fost la clatite, la noi, si nu pot sa cred ca nu o sa mai vii, nu o sa te mai vad, nu o sa mai vorbim. Poate asa a vrut bunul Dumnezeu, sa te ia langa El. Noi nu o sa te uitam niciodata. O sa ne aducem mereu aminte de momentele frumoase, de zambetul tau minunat. de tine, Serban. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”.

Asupra tanarului nu a fost gasit vreun bilet de adio, motiv pentru care anchetatorii nu merg inca pe varianta unei sinucideri.

Un copil din Iasi a disparut in drum spre scoala... Manechinul favorit al lui Catalin Botezatu, liber dupa 24 de ore de arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x