Antena Căutare

În loc să prindă drag de şcoală, a prins frică şi s-a ales cu vânătăi! Un învăţător din judeţul Botoşani este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori

Scandal la o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori. În localitate, lumea e împărţită. Unii cred că dascălul este nevinovat.

Scandal la o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori. În localitate, lumea e împărţită. Unii cred că dascălul este nevinovat.

Scandal la o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori. În localitate, lumea e împărţită. Unii cred că dascălul este nevinovat. Alţii susţin că fetiţa nu este singura pe care a agresat-o. Însă reacţia primarului este de-a dreptul şocantă.

Prea grăbit să mai poată da răspunsuri şi vizibil iritat de intrebări. Asta a fost reacţia învăţătorul şcolii din Viişoara, Botoşani în faţa acuzaţiilor grave. La fel de nervos ar fi întâmpinat-o şi pe mama care a venit să-i ceară explicaţii. Cu ochii înlăcrimaţi, femeia face afirmaţii şocante despre cel care ar trebui să-i educe copilul. Scandalul a început în primăvară, când învăţătorul ar fi lovit un alt elev.

Femeia a apelat la ajutorul celor de la Protecţia Copilului, după ce a ajuns în pragul disperării. Fiica ei are nevoie de medicamente pentru a ieşi din impas. "Mamă, nu mă mai duc că mă bate iar profesorul, m-a scos de umăr şi mă izbeşte de perete cu spatele", i-a spus fetiţa mamei.

Cazul nu l-a impresionat, însă, pe primarul din Viişoara. Pentru el povestea copilei pare desprinsă dintr-un show de divertisment.

În localitate unii părinţi îi iau apărarea învăţătorului, alţii vorbesc deschis despre faptele lui. Poliţia cercetează cazul. În acelaşi timp o anchetă internă se desfăşoară la şcoală.

Ministerul Educaţiei vrea să desfiinţeze trei universităţi din Bucureşti, Timişoara şi Braşov! Eşti student la una dintr... Alex, dat dispărut de la şcoală acum două săptămâni, trimis cu forţa la cerşit. O poveste sfâşietor de tristă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x