Antena Căutare

Incendiu devastator in Otopeni: Doi oameni si-au pierdut viata

Doi oameni si-au pierdut viata, azi-noapte, intr-un incendiu izbucnit la trei case din Otopeni. Sapte echipaje de pompieri s-au luptat timp de o ora cu flacarile care au atins chiar si zece metri inaltime, dar n-au mai reusit sa ajunga la victime. Un barbat si o femeie au fost gasiti carbonizati in propria locuinta. 

Alarma s-a dat in jurul orei 21. Flacarile inalte au cuprins, in doar cateva minute, cele trei gospodarii si puteau fi vazute de la sute de metri distanta. Șapte autospeciale cu spuma au ajuns la intervenție si toate au fost golite.

Pentru una din gospodarii, pompierii nu au mai putut face nimic. Casa a ars in intregime. Printre bucațile de tabla și scrum, pompierii au gasit și trupurile proprietarilor - un barbat de 59 de ani și o femeie de 45 de ani. Cei doi nu au reușit sa se salveze din calea flacarilor.

O a treia victima a suferit un atac de panica și a fost transportata de urgența la spital. Barbatul este acum in afara oricarui pericol.
Incendiul ar fi pornit, se pare, de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata. Vecinii spun ca, la ora la care a izbucnit incendiul, alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta.

Pompierii iau in calcul, insa, și varianta ca focul sa fi pornit din cauza unui scurtcircuit. Ei au deschis acum o ancheta pentru a stabli cu exactitate ce s-a intamplat.

foto: Intact Images

Imbulzeala la Catedrala Metropolitana din Targoviste: O femeie a lesinat, "strivita" de credinciosi... Cum poti "trece" 300 de litri de alcool peste granita? Cu o ambulanta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x