Antena Căutare

Incendiu la un mall celebru din Capitală! Sute de persoane s-au speriat

Un incendiu a izbucnit luni la etajul unu al mall-ului AFI Palace Cotroceni, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Un incendiu a izbucnit luni la etajul unu al mall-ului AFI Palace Cotroceni, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit sursei citate, la fața locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Grozăveşti, care au constatat că focul a fost stins de personalul mall-ului şi nu a fost nevoie de evacuarea angajaţilor sau a clienţilor.

"Luni dimineaţă, în jurul orei 10,00, într-un spaţiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajaţii magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenţia promptă a agenţilor pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial", a declarat Andra Grigorescu, marketing manager la AFI Cotroceni.

Incendiu la un mall celebru din Capitală! Sute de persoane s-au speriat

Ea a spus că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preţ de câteva secunde, acesta pornind de la un scurt circuit.

"În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenţie într-o astfel de situaţie a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfăşoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului", a mai spus Andra Grigorescu, conform celor de la Agerpres.

Un tânăr s-a aruncat de la etajul 10 în Pitești, iar mama sa a descoperit trupul fără viață pe o mașină din fața bloculu... Copil dispărut de acasă după ce nu a mai suportat bătăile din familie! Părinții disperați strigă acum după ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x