Antena Căutare

Inchisoare cu executare, pentru fratele lui Fane Spoitoru si sotia lui Nutu Camataru

Ion Migdal, fratele lui Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, si sotia lui Nutu Camataru, Lidia Balint, au fost condamnati definitiv de instanta suprema, la patru, si, respectiv cinci ani de inchisoare, pentru fapte de coruptie privind eliberarea lui Nutu din penitenciar.

Conform procurorilor DNA, in 2008, Mialca Sandu, cu complicitatea lui Sandu Ferki, precum si Ion Migdal, au pretins si primit de la mai multe persoane detinute in penitenciare, sume cuprinse intre 10.000 de euro si 30.000 de euro, lasand sa se creada ca au influenta asupra judecatorilor care au competenta sa dispuna punerea in libertate a detinutilor.

De asemenea, Mialca Sandu si Ion Migdal au primit de la Balint Lidia suma de 30.000 de euro, lasand sa se creada ca au influenta asupra magistratului de la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, desemnat cu judecarea cererii de eliberare conditionata formulata de Balint Ion, zis Nutu Camataru.

Totodata, Mialca Sandu ajutat de Ferki Sandu a primit suma de 25.000 euro, respectiv de 20.000 de euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra magistratilor care au competenta sa dispuna punerea in libertate a numitilor Al Dulaimi a Mohamad si Lazar Gheorghe - zis Bebe Ursaru.

Foto: Hepta

VIDEO! Cursa aeriana "de criza" intre Bucuresti si Constanta: 150 de euro biletul... IGSU: SITUATIE DE URGENTA in Vrancea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x