Antena Căutare

Incident grav la o cresa din Targu-Jiu. Un copil de 2 ani, la un pas de moarte dupa ce s-a inecat cu mancare

Un baietel de doar 2 ani a ajuns la spital dupa ce s-a inecat cu mancare, intr-o cresa din Targu-Jiu. Cel mic a fost la un pas sa se sufoce dar, din fericire, ingrijitoarele au fost prin preajma si i-au acordat primul ajutor.

Copilul este internat la sectia de pediatrie a Spitalului de urgenta Targu-Jiu si se simte mult mai bine. A fost consultat de medici, dar acestia n-au putut spune sigur daca baietelul s-a inecat sau nu cu mancare, ci doar ca are rosu in gat. Incidentul s-a petrecut in timpul mesei de pranz, cand in cresa erau doua ingrijitoare si o asistenta.


Chiar una dintre femei i-a dat baietelului cu lingurita supa trecuta prin mixer, dar, la un moment dat a observat ca cel mic se invineteste la fata si se sufoca. A luat imediat copilul in brate si l-a scos la aer, iar cel mic a inceput sa-si revina. Directia de Asistenta Sociala va incepe totusi o ancheta la cresa.


foto: autismlearningfelt.com

Craiova: In saloanele Spitalului Filantropia ploua peste paturile pacientilor... Un tramvai de pe linia 11 a luat foc in zona Grozavesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x