Antena Căutare

Informații revoltătoare: Medicii și polițiștii, la muncă înainte de rezultatul testului Covid! Aceștia pot infecta persoanele cu care intră în contact

Potrivit documentului INSP, medicii şi poliţiştii suspecţi de infectare cu coronavirus şi care au fost testaţi sunt chemaţi la locul de muncă înainte de a afla rezultatul testului.

Informații revoltătoare: Medicii și polițiștii, la muncă înainte de rezultatul testului Covid! Aceștia pot infecta persoanele cu care intră în contact

Protocolul oficial de testare a fost actualizat luni, 10 august, şi nu numai că nu prevede lărgirea bazei de testare, pentru că se testează în continuare persoanele simptomatice, dar medicii şi poliţiştii suspecţi de COVID-19 sunt chemaţi la muncă înainte de rezultatul testului, potrivit Antena3.

Muncitorii români din Germania, căutați și verificați la sânge! Orice abatere este sancționată usturător

"Personalul medico-sanitar şi auxiliar asimptomatic contact direct cu caz confirmat, în a 6-7 zi de la ultimul contact posibil infectant.

În perioada imediată contactului posibil infectant şi până la primirea rezultatului de laborator, personalul medico-sanitar şi auxiliar îşi va desfăşura activitatea cu respectarea măsurilor de protecţie-standard", se arată în protocolul privind "Definiţiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19)", al INSP.

Anul 2020, Iași: tomberoane dotate cu internet și GPS! Prețul? Cam cât o mașină!

Medicii şi poliţiştii, mai ales agenţii de la Rutieră, intră în contact direct cu şoferii şi nu pot păstra distanţa de 1,5-2 metri recomandată de medici, pentru a păstra distanţa fizică pe timp de pandemie. În plus, şi medicii pot reprezenta un risc de transmitere a virusului, dacă ei sunt deja contaminaţi.

Anul 2020, Iași: tomberoane dotate cu internet și GPS! Prețul? Cam cât o mașină!... Elevii bucureşteni vor începe şcoala conform scenariului galben. Jumătate vor veni la cursuri, în timp ce restul vor înv...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x