Antena Căutare

Informații-bombă! Șef din Poliția Capitalei, acuzat că își bate soția și fiica

Acuzaţii de agresiune în familie si la adresa unuia dintre cei trei adjuncţi ai şefului Brigăzii Rutiere a Capitalei. Bărbatul este acuzat de soţie, în plin proces de divorţ, că o loveşte pe ea şi pe fiica lor.

Scandal ca-n telenovele la vârful conducerii Brigăzii Rutiere din Bucureşti. Unul dintre şefii poliţiştilor este acuzat de agresiune în familie. Şi-ar fi bătut soţia, de care urmează să divorţeze, soacra, ba chiar şi fetiţa de doi ani. Din cauza loviturilor, copila şi bătrâna au ajuns la spital.

Comisarul ar fi recurs şi la ameninţări cu moartea, iar soţia a cerut ordin de protecţie împotriva sa. Ea susţine că nu ar fi prima oară când poliţistul devine violent şi vrea să depună plângere penală.

O avalanşă de acuzaţii din partea soţiei cu care Paul Gavriş, adjunctul al Brigăzii Rutiere din Capitală, este în proces de divorţ. Scenele violente s-au derulat la Cluj, în locuinţa femeii, duminică seară. Comisarul ar fi venit, însoţit de mama sa, să-şi viziteze fetiţa de doi ani.

Ar fi fost ameţit de aburii alcoolului şi n-a mai durat mult până la un scandal în toată regula. Întâi, s-ar fi luat la harţă bunicile fetiţei. Apoi, a intervenit şi poliţistul. în forţă.

El este poliţistul din Cluj care a făcut publică o tentativă de mită de 10.000 de lei: "Fă-mi scăpaţi băieţii, șefu... Ipoteză nouă în cazul asistentei snopite în bătaie de soț: ”O umilea din cauza amantei!” Medicii se tem că ar fi fost ot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x