Antena Căutare

Infractoarea din Craiova care a jefuit o femeie accidentata scapa de inchisoare pentru a doua oara

Infractoarea rroma cea care a jefuit-o pe femeia lovita de o masina scapa de arest pentru a doua oara dupa ce a prezentat instantei mai multe acte medicale prin care dovedit ca este bolnava psihic, scrie Adevarul.

Elena Iamandita a mai fost cercetata tot pentru furt in 2010, dar si atunci Judecatoria Craiova a dispus achitarea acestei si internarea ei intr-un centru medical.

Femeia a jefuit pe data de sase aprilie o femeie care fusese victima unui accident de circulatie.

Potrivit anchetatorilor, femeii i-a fost sustrasa suma de zece lei.

Martorii au povestit ca Luminita Cojocaru, in varsta de 49 de ani, a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, iar in timp ce era la pamant doua persoane s-au apropiat de ea si i-au cautat prin lucruri pentru a o jefui.

Imaginile au fost inregistrate de un alt sofer, martor in trafic. In timp ce alti martori au sunat la salvare doi hoti au inceput sa-i controbaie in geanta femeii, femeia infractoare luand mai mult obiecte si plansandu-le in san.

Rudele femeii au spus ca, imediat dupa producerea accidentului, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind diagnosticata cu contuzie la genunchiul stang, insa nu a necesitat spitalizarea, de doua saptamani femeia fiind in concediu medical.

Un avion utilitar a aterizat fortat in Prahova... VIDEO! Fiul unui primar din Mehedinti a lovit o femeie pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x