Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Înregistrare video cu una dintre victimele clanurilor din Caracal: „Mă omoară! Nu mai pot, nu mai vreau să plătesc, vreau să scap!"

Mărturia sfâșietoare a uneia dintre victimele clanurilor din Caracal: „Mă crezi că sunt distrus!? Mă omoară!”, sunt cuvintele rostite cu o voce distorsionată, pe o cameră video.

Mărturia sfâșietoare a uneia dintre victimele clanurilor din Caracal: „Mă crezi că sunt distrus!? Mă omoară!”, sunt cuvintele rostite cu o voce distorsionată, pe o cameră video.

Antena 3 a prezentat în exclusivitate o înregistrare cu una dintre victimele clanurilor din Caracal, terifiată de gândul de a depune plângere împotriva clanului. Persoana în cauză, căreia i s-a protejat identitatea, susține că este amenințată cu moartea pentru a livra sume uriașe de bani membrilor grupării.

Este vorba de un dosar deschis în 2019 în care după percheziții, procurorii au dispus eliberarea suspecților, cercetați pentru cămătărie și proxenetism, mai notează sursa citată.

„M-au băgat la mijloc. Nu mai pot, nu mai vreau să plătesc, vreau să scap. Mie mi-e frică, eu am un copil, mie mi-e frică de ăștia de nu mai pot! Am un copil, nu vreau să pățească ceva. Mă omoară. La 130 de milioane i-am dat un milion până acum. Mă crezi că sunt distrus. Mi-e rușine să scot capul pe unde mă duc. Mi-au luat două miliarde de lei jumătate în doi ani”, a declarat una dintre victimele clanurilor din Caracal pentru Antena 3.

Recomandari