Căutare Live

Doar așa poate fi împiedicat virusul! Dacă el încă există "oamenii sunt de vină!" Semnal de ALARMĂ de la INSP

Institutul Naţional de Sănătate Publică le reaminteşte cetăţenilor, ''având în vedere evoluţia alarmantă a cazurilor de infecţie cu COVID-19'', importanţa respectării cu stricteţe a măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei.

Doar așa poate fi împiedicat virusul! Dacă el încă există "oamenii sunt de vină!" Semnal de ALARMĂ de la INSP

Într-un comunicat postat pe site-ul INSP, autorităţile sanitare roagă populaţia să respecte măsurile de bază de protecţie sanitară, "acestea fiind singurele instrumente cu care putem preveni transmiterea virusului SARS-CoV-2 şi îmbolnăvirea cu COVID-19".

NEWS ALERT! Medicii au ieșit în stradă și protestează în fața Guvernului! "Nu mai putem! Și noi suntem oameni"

"Reluarea activităţilor şi evoluţia favorabilă a situaţiei numărului infectărilor sunt strâns legate de comportamentul fiecărui individ. Recomandăm informarea din surse oficiale şi adoptarea unui comportament responsabil", precizează institutul în comunicatul intitulat "INSP trage un semnal de alarmă cu privire la evoluţia epidemiei de COVID-19".

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Cazurile anunțate zilnic ar fi greșite!

GCS a anunţat miercuri, în ultima raportare, 1.030 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 40.163. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Nelu Tătaru a declarat despre numărul de cazuri că acestea nu ar fi noi ci "sunt și testările pentru cei internați, sunt și pentru cei care vor să plece în concediu și își fac acele testări la cerere"

"Sunt si testarile pentru cei internati, sunt si pentru cei care vor sa plece in concediu si își fac acele testari la cerere"

De aici se desprinde faptul că în raportare sunt incluse și testările pentru persoane deja bolnave aflate în spital, deci nu sunt noi cazuri COVID-19, potrivit spuselor ministrului Sănătății.

„Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri, vom avea doua saptamani dificile pentru a putea reimpune acele masuri de carantina, izolare in spital, izolare la domiciliu. In functie de respectarea acestor norme vom putea vedea evolutia in perioada urmatoare. Repet, vom avea doua saptamani destul de grele, munca asidua, atat la nivelul DSP cat si la unitatile sanitare”, a spus ministrul Nelu Tătaru.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Programul „Prima casă”, modificat și redenumit. Ce condiții li se impun celor care vor să își cumpere locuințe...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri