Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Medicul Ioan Cordoș, șef secție chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, are o teorie diferită despre coronavirus! Acesta susține că autoritățile ar trebui să raporteze NU câte persoane au COVID-19, ci „câți dintre ei sunt bolnavi”.

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Medicul a mai precizat că imaginea reală a pericolului COVID-19, atât în România cât și pe restul globului o reprezintă numărul celor gravi bolnavi.

„Daca sunt 3 bolnavi, nu are nicio valoare”, a indicat el.

Coronavirusul, ucigașul celor din categoria de risc

994, real sau nu? Nelu Tătaru a spus ADEVĂRUL despre cei 994 de bolnavi: "Nu sunt noi așa cum a informat GCS, o parte sunt cei deja internați"

Ioan Cordoș are și o teorie pentru întreaga situație. El a precizat despre coronavirus că „este ucigas pentru cei pe care i-ar ucide orice virus”.

NEWS ALERT! Medicii au ieșit în stradă și protestează în fața Guvernului! "Nu mai putem! Și noi suntem oameni"

„Chiar daca îi spune COVID-19, este tot un virus gripal”, a adăugat doctorul.

Medicul se opune distanțării sociale!

„Nu sunt contra curentului, nu ma opun masurilor medicale, ci doar distanțării sociale. Aceste lucruri care vor sa ne distanteze uman pe mine ma deranjeaza”, a declarat doctorul.

Ce medicament IEFTIN folosește Japonia împotriva coronavirusului. Tratamentul a fost inclus în manualul de medicină a procedurii privind covid-19

Vă reamintim că un nou record al numărului de noi cazuri de coronavirus raportate după un interval de 24 de ore! Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.030 de noi cazuri de COVID-19.

Dintre cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi COVID-19, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, ce a întârziat cu peste 40 de minute.

Bilanțul total a ajuns la 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Recomandari