Antena Căutare

Inspaimantator! Un copil de 4 ani a fost sfasiat de caini intr-un parc din Capitala

Un copil de 4 ani si-a pierdut viata intr-un mod inspaimantator: o haita de caini l-a atacat, in apropierea unui parc din Bucuresti. Fratele sau, in varsta de 6 ani, a scapat ca prin urechile acului. Atentie - imagini care va pot afecta emotional!

Un copil a fost sfasiat de caini, chiar sub ochii fratelui sau. S-a intamplat intr-un parc din Bucuresti, un loc in care ar fi trebuit sa fie in siguranta.

Baietii erau la plimbare cu bunica lor in parcul Tei, cand cei doi frati au fugit din mainile femeii fara sa poata fi opriti. Au nimerit intr-o curte parasita, la marginea parcului, in mijlocul unei haite. Pe fratele cel mare, maidanezii "doar" l-au muscat de picior; pe cel mic, insa, de numai patru ani, l-au sfartecat cu totul. Ranit si socat, baiatul cel mare a reusit sa fuga. Si-a gasit bunica si i-a povestit, printre lacrimi, ce s-a intamplat. Politistii l-a gasit dupa o ora de cautari disperate si au fost socati sa-l vada sfartecat.

Curtea in care a fost sfasiat copilul de 4 ani apartine unei firme imobiliare de lux, dar reprezentantii companiei nu pot fi trasi la raspundere. Cainii salbatici vor fi eutanasiati; sunt singurii care vor plati pentru o tragedie ce putea fi impiedicata de oameni.

Vacante la pret redus. A inceput programul "Litoral pentru toti"!... Elena Basescu isi va boteza fiica Sofia Anais...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x