Antena Căutare

Intact Media Group demareaza campania "€œRomani buni Europeni”

In ziua in care Antena 3 stabileste un record mondial facand din tricolor cel mai mare steag din lume, Intact Media Group demareaza campania "€œRomani buni Europeni”, o initiativa menita sa recunoasca dar sa si promoveze valorile romanesti cu rezonanta in Europa.

Intact isi implica toate platformele media in vederea sustinerii romanilor performanti, intr-un moment in care raportarea la standardele europene poate face diferenta si presupune evolutia. In acelasi timp, Intact isi propune promovarea valorilor europene ca baza a dezvoltarii societatii romanesti.

Campania include un calendar de evenimente, actiuni dedicate si programe derulate pe tot parcursul anului. "Romani buni Europeni” urmareste sa sporeasca increderea si motivatia pentru implicare antreprenoriala a celor care au idei valoroase ce se pot transforma in proiecte de succes.

Campania initiata de Intact Media Group va avea si o componenta interactiva, propunand votarea, la nivel regional, a celor mai valorosi reprezentanti, oameni cu care comunitatea se mandreste.

Intact Media Group este cea mai importanta platforma multimedia din Romania cu capital integral autohton, avand un public de peste 10 milioane de romani in fiecare zi.

De-a lungul timpului, Intact s-a implicat activ in zona sociala, strangand, prin actiunile sale, zeci de milioane de euro, construind case sau salvand vieti. Preocuparea constanta a grupului pentru continut de calitate a fost recunoscuta de zeci de premii nationale si internationale, precum si prin parteneriate de valoare.

"Romani buni Europeni” isi propune sa aduca romanilor recunoasterea statutului de europeni. Prin oameni si fapte.

Gigi Becali ar putea fi condamnat din nou, in Dosarul Valiza... Cristian Cioaca s-a ales cu un nou dosar penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x