Antena Căutare

Cristian Cioaca s-a ales cu un nou dosar penal

Cristian Cioaca are lipici la probleme. S-a ales cu un nou dosar penal! I se trage de la un scandal mai vechi, de acum patru ani. S-a certat cu avocata familiei Ghinescu intr-o benzinarie, iar aceasta i-a facut o plangere pentru amenintare.

Razboiul dintre Cristian Cioaca si avocata familiei Ghinescu pare mai aprig ca niciodata. Crina Radu sustine ca fostul politist este periculos si ca a amenintat-o in 2009, intr-o benzinarie, in prezenta unui executor judecatoresc.

“M-a smucit. Era rosu tot la fata. Mi-a smuls telefonul din mana. Mi-a spus ca o sa vad eu ce-o sa patesc. Se va apuca de mine. Daca nu era domnul executor judecatoresc ma si lovea in acel moment”, spune Crina Radu.

In sala de judecata Cristian Cioaca a privit-o in ochi pe avocata care-l acuza. Le-a spus judecatorilor nonsalant ca nu este vinovat. Dar magistratii nu l-au mai iertat asa cum au facut-o pana acum. Au retrimis dosarul la Parchet pentru inceperea urmaririi penale.

Intre timp a iesit la iveala un biletel pe care Cioaca l-a trimis familiei Elodiei, in aceeasi zi in care a dat-o disparuta pe sotia sa: "Elodita noastra nu a fost si nu este inca ceea ce noi ne-am dorit. Am fost orb, nu am vazut nimic, dar in cele din urma m-am trezit la realitate singur".

Cristian Cioaca va iesi azi din nou din puscarie pentru un nou termen al procesului in care este acuzat de moartea Elodiei.

foto: Intact Images

Intact Media Group demareaza campania "€œRomani buni Europeni”... Amantul Elodiei face declaratii socante: “In timpul vacantei, am avut o neintelegere si am lovit-o”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x