Live acumFilm: Rio 2
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cum și-a bătut joc de polițiști un interlop periculos. Bărbatul a fost căutat 12 ani de zile, dar acum e liber ca pasărea cerului

Un interlop căutat pentru înșelătorie, care a fugit în din țară în urmă cu 12 ani, este liber și se bucură din plin de faptul că nu va mai fi pedepsit niciodată, întrucât faptele s-au prescris. 

Romeo Ursu, zis Boenică, s-a aflat ani de zile pe lista celor mai căutați români. N-a fost, însă, găsit niciodată. Acum, însă, după ce executarea pedepsei s-a prescris, bărbatul s-a amuzat teribil pe seama autorităților.

Boenică trăiește în lux, în Iordania, iar de curând a anunțat prescrierea executării pedepsei pe o rețea de socializare, unde a făcut publice mai multe imagini inedite, potrivit Antena 3.

Tânărul infectat cu HIV care a zgâriat un polițist din Capitală este un interlop cunoscut

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost dat în urmărire în 2008, după ce a fost pus sub acuzare într-o rețea de escrocherii imobiliare. 12 ani, fotografia acestuia a apărut pe lista Most Wanted a Poliției Române. Deși toată lumea știa unde e, având în vedere că posta pe rețele de socializare imagini cu paradisul în care locuiește, interlopul a stat liniștit în Iordania, pentru că se pare că nimeni nu l-ar fi deranjat.

Un interlop din Timişoara a plănuit asasinarea unui jurnalist

Acesta era căutat pentru fapte de înșelăciune cu privire la escrocherii imobiliare, iar numele său a mai fost în trecut și într-un dosar de falsificare de carduri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro