Căutare Live

Unde au dispărut ”teroriștii” de la Revoluție. Ion Iliescu, declarații neașteptate: ”E păcat că nu au fost judecați ca atare!”

Ion Iliescu, fostul președinte al României, a vorbit despre Revoluție și a făcut mărturisiri neașteptate. Astfel, după ce fostul șef de stat a declarat că execuția soților Ceuașescu a fost rapidă, acesta a vorbit și despre teroriștii. 

Unde au dispărut ”teroriștii” de la Revoluție. Ion Iliescu, declarații neașteptate: ”E păcat că nu au fost judecați ca atare!”

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Mediafax, fostul președinte Ion Iliescu a explicat unde au dispărut teroriștii de la Revoluție, deși au fost filmați prin spitale sau când au fost prinși: ”Asta reflectă situația în care ne aflam, lipsa totală de organizare pentru procesul la care asistam. Pentru procesul în care intrase viața în general, viața publică din societatea noastră, am putut constata faptul ca atare, dar în ultimă instanță faptul că, până la urmă, indiferent de unde erau, ce erau, că erau suspiciuni că erau străini, că veniseră niște arabi care fuseseră implicați... nu s-a putut nici asta dovedi, că aceia au acționat. Deci au fost oamenii legați de interesele clanului Ceaușescu, care s-au simțit datori să își îndeplinească misiunea lor pentru care fuseseră plătiți. În momentul în care au văzut că totul se prăbușește, au și dispărut. Și e păcat că nu au fost judecați ca atare”.

Ion Iliescu, declarații despre execuția soților Ceaușescu: ”Nu aveam timp de un tribunal special. Toată lumea a răsuflat ușurată după execuție!”

De asemenea, Ion Iliescu a vorbit și despre pericolele externe ori interesele față de țara noastră: ”Interese există întotdeauna și dorințe de a folosi diverse conjuncturi. Eu cred că forța revoluției române a fost că a creat aceste structuri care să afirme demnitatea noastră națională și ne-a ajutat să ne apărăm de orice fel de asemenea lucruri. Să știm să le afirmăm, să ne apăram interesele prin forța noastră și să căpătam respectul tuturor”, a susținut fostul șef al statului.

Ciolacu, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, acuzat de infracţiuni contra umanităţii: Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ți se rupe sufletul citind! Alexandru Cumpănașu i-a dedicat Alexandrei o poezie cutremurătoare: „Știu unde ești, te voi ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri