Antena Căutare

Irinel Columbeanu a luat "perversa de la Targu Ocna in coaste" la mitingul de la Universitate

Irinel Columbeanu a anuntat cu ceva timp in urma ca intra in cursa pentru Primaria Capitalei si, duminica, chiar in timpul protestelor violente din Piata Universitatii, a vrut sa ia pulsul multimii, dar n-a fost primit asa cum, probabil, s-a asteptat, fiind imbrancit si prins intr-o busculada. Invitat luni la "Acces Direct", Irinel a declarat ca s-a dus la Universitate din curiozitate si a recunoscut ca "a luat perversa de la Targu Ocna in coaste. Ma doare putin si acum".

Omul de afaceri a apreciat ca la Universitate au fost, de fapt, mai multe manifestatii sub aceeasi denumire.

"Nu aveam cum sa stiu ca degeneraza. M-am gandit ca este prima manifestatie apolitica din ultimii 20 de ani si am vrut sa ma conving cu ochii mei", a explicat Irinel, adaugand ca "am crezut ca am sa trec neobservat, dar oamenii m-au identificat (...) Unii au fost pro, altii contra".

Intrebat ce ar fi facut daca ar fi fost prima general, Irinel Columbeanu a estimat plin de incredere in el ca "m-as fi dus mai devreme printre oameni. As fi incercat sa detectez cine sunt organizatorii si le-as fi cerut sa faca o cerere, sa le-o aprob".

Foto: Intactimages

VIDEO! Cine sunt manifestantii care au distrus centrul Capitalei... UPDATE! Noi proteste la Universitate. Cod Albastru, la ISU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x