Antena Căutare

Jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, deschis! Ce a scris criminalul. Dezvăluire teribilă! „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”

Într-un jurnal secret, Gheorghe Dincă a scris mai multe gânduri și a făcut o dezvăluire despre tatăl său, pe care l-a descris drept un om aspru.

Jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, deschis! Ce a scris criminalul. Dezvăluire teribilă! „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”
Gheorghe Dincă.

În jurnalul său secret, Gheorghe Dincă și-a descris tatăl ca fiind un tip aspru, dar muncitor. Era de profesie măcelar și a fost în pușcărie de trei ori. Bărbatul s-a sinucis de frică să nu rămână singur și să ajungă la mila altora.

„Eu sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Gheorghe Dincă despre tatăl său.

Criminalul Gheorghe Dincă avea probleme cu imaginea de sine încă din tinerețe. Are un orgoliu mare și nu suportă să fie contrazis, arată DIICOT, potrivit Antena 3.

Dincă s-a izolat atunci când s-a întors din Italia și spune că a ajuns să fie paznicul fiarelor lui.

Din 2009-2010 a început să bea alcool foarte mult, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea cu fiarele și animalele.

În acest timp, a avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social.

În 2017, i-a cerut soției lui, Elena Dincă, să se întoarcă în țară, dar ea a refuzat, potrivit DIICOT.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, scria Dincă într-un jurnal secret - un caiet în care criminalul își scria gândurile.

„Pălăria și femeia nu se împrumută”, „Îmi fac mustrări când dăruiesc din inimă deoarece nu întotdeauna știu la cine dăruiesc” și „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”, a mai scris Dincă în jurnal.

DIICOT l-a trimis în judecată miercuri pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Bani mai mulți pentru voucherele de vacanță! Până la cât va crește valoarea tichetelor... „O știre ce doare!” Bărbat din Brăila, suspectat că a mâncat o specie rară. Ce a făcut cu resturile animalului protejat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x