Antena Căutare

Le-a predat Legea lui Ohm, dar pe cea a unui om?! Un profesor s-a stins sub ochii elevilor, în timp ce realiza un experiment la ora de fizică

Un profesor de fizică din Buzău a murit în faţa elevilor săi, în timpul unui experiment scăpat de sub control. Dascălul s-a electrocutat, în timp ce demonstra puterea arcului electric.

Un profesor de fizică din Buzău a murit în faţa elevilor săi, în timpul unui experiment scăpat de sub control. Dascălul s-a electrocutat, în timp ce demonstra puterea arcului electric.

Salvatorii l-au resuscitat mai bine de o oră, dar şocul a fost mult prea puternic. Poliţiştii anchetează acum moartea violentă a profesorului.

O oră de fizică normală s-a transformat într-un coșmar: Profesorul, izbit de tablă sub ochii elevilor

Trebuia să fie o oră normală, repetată de mii de ori, în cariera de zeci de ani a profesorului de fizică. Un experiment care să le arate copiilor de clasa a noua minunile electricităţii, nu puterea ei de a ucide. Însă demonstraţia a luat o turnură şocantă, în faţa întregii clase. Descărcarea electrică l-a catapultat pe dascăl câţiva metri şi l-a izbit de tablă.

Au fost chemate ambulanţe, însă medicii nu au reuşit să îi repornească inima, chiar dacă l-au resuscitat mai bine de 60 de minute. În tot acest timp, elevii terifiaţi aşteptau veşti despre starea celui care s-a electrocutat violent, în faţa lor. Soţia profesorului era în liceu, în momentul incidentului. Lucrează aici, ca secretară, iar când a aflat ce s-a întâmplat, a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital, cu ambulanţa.

Prima ipoteză: Aparatura veche i-a adus moartea profesorului

La şcoală, au venit anchetatorii, poliţiştii care cercetează moartea suspectă, dar și inspectorii de la ITM, care investighează un posibil accident de muncă. Aparatura folosită în cadrul experimentului de profesorul Constantin ar fi fost defectă. Specialiștii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat la ora de fizică.

Elevii care au asistat la teribila scenă, consiliați de psiholog

Ion Constantin avea 57 de ani și și-a petrecut jumătate de viaţă la catedră. Era un profesor extrem de apreciat. Foştii elevi au început să îi scrie mesaje de adio, pe Internet. Cei peste 20 de elevi care erau în clasă, la experimentul eşuat, sunt în continuare în stare de şoc şi au nevoie de consilierea unui psiholog.

Casa Poporului a fost evaluată, România e bogată?! Cât costă a doua cea mai mare clădire din lume... Guvernul a aprobat locurile în învățământul de stat pentru anul școlar/universitar 2016-2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x