Antena Căutare

Ai bani de cazare, dar n-ai de parcare! Prețuri colosale pentru turiștii care vor să meargă cu mașina la mare

O maşină parcată peste weekend în Mamaia Nord îl poate costa pe un turist mai mult decât cazarea. Primăria Constanţa a împărţit oraşul şi staţiunea în mai multe zone, fiecare cu tariful propriu de parcare.

O maşină parcată peste weekend în Mamaia Nord îl poate costa pe un turist mai mult decât cazarea. Primăria Constanţa a împărţit oraşul şi staţiunea în mai multe zone, fiecare cu tariful propriu de parcare.

Începând cu 15 aprilie, turiştii care ajung în Constanţa pot fi ghidaţi spre locurile de parcare disponibile de aplicaţia Constanţa Parking, care poate fi instalată pe telefon. În întregul oraş, inclusiv în staţiunea Mamaia, sunt stabilite tarifele în funcţie de zonă.

Dacă vrem să găsim un loc de parcare în centrul oraşului Constanţa, atunci aplicaţia ne orientează către Blue Area. Aici trebuie să tastăm numele străzii pe care vrem să găsim un loc de parcare şi intervalul de timp: o oră, trei ore sau opt ore. Ulterior, vom selecta şi modul de plată. Vorbim de SMS sau card, iar tarifele sunt de 0.45 de eurocenţi plus TVA pe oră.

Acesta este acelaşi tarif pe care îl găsim şi în staţiunea Mamaia, care intră în zona verde, adică Green Area pe aplicaţie. În Mamaia Nord, în schimb, lucrurile stau altfel.

În zona de nord a staţiunii Mamaia, aplicaţia se înroşeşte la propriu - Red Area. Dacă vreţi să vă parcaţi maşina de vineri şi până duminică, aici, în zona cluburilor, atunci veţi plăti cât pentru trei nopţi de cazare în cartierele rezidenţiale din zonă, adică 720 de lei.

Asta pentru că în Mamaia Nord, o oră de parcare în weekend costă 10 lei, dublu faţă de tariful practicat de luni până joi.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Te-a bătut soțul în miez de noapte? Nu se cade să deranjezi polițiștii până dimineață! Declarația uluitoare a unui șef d... Accident grav lângă Capitală! Un mort și mai mulți răniți în stare gravă, după ce patru mașini s-au ciocnit violent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x