Căutare Live

Din ianuarie 2013, fumatul va fi interzis in mai multe spatii publice

Incepand de la 1 ianuarie 2013, fumatul va fi interzis in unele spatii publice, iar cei care nu vor respecta noile reglementari vor fi amendati. 

Din ianuarie 2013, fumatul va fi interzis in taxiuri, masini de serviciu, parcuri sau universitati. Astfel, Romania se aliniaza cu celelalte state din Uniunea Europeana care au implementat deja noile reguli.

De asemenea, proprietarii de restaurante care vor permite fumatul in localurile lor vor trebui sa interzica accesul minorilor in incaperi. Amenzile pentru incalcarea acestor reguli se ridica pana la 5.000 de lei.

De la aceste interdictii fac exceptie unele spatii publice inchise destinate distractiei, precum cluburile, barurile, discotecile, cantinele si restaurantele.

Australia a luat deja masuri extreme pentru reducerea numarului de fumatori. Din noiembrie, pe pachetele de tigari nu vor mai fi imprimate numele si marca companiei producatoare.

Se aglomereaza vamile: Romanii care muncesc in strainatate se intorc acasa... Romania, inghetata sub gerul siberian! ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri