Antena Căutare

Loteria bonurilor fiscale 2018. Rezultate Extragere 16 septembrie

Loteria bonurilor fiscale 2018. Rezultate Extragere 16 septembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 si 31 august 2018 are loc duminică, 16 septembrie. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii

Loteria bonurilor fiscale 2018.  Rezultate Extragere 16 septembrie Galerie
Bon fiscal | bucurestifm.ro

Aseară, 16 septembrie, a avut loc o nouă extragere a bonurilor fiscale. Organizatorii au anunțat că fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate aproximativ 100 premii. Selecția câștigătorilor se va organiza în 2 etape.

Prima etapă a extragerii a fost pe 16 septembrie, constând în extragerea bilelor ce stabilesc ziua emiterii și ce valoare au bonurile câștigătoare. Bonurile fiscale emise pe 21 august, cu o valoare de 60 de lei, au fost desemnate câstigatoare la extragerea Loteria bonurilor fiscale de duminica. În cazul în care numărul de cereri de revendicare va fi mai mare de 100, organizatorii for stabili o a doua extragere. Astfel, ei vor putea stabili maxim 100 bonuri câștigătoare.

Extragere în două etape

Prima etapă constă în extragerea bilei pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare cu numerele de la 1 la 31. În etapa a doua se vor extrage trei bile pentru stabilirea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele vor fi publicate și pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP) dar și pe site-ul CNLR și cel al ANAF.

La extragere se vor folosi urnele și biletele utilizate de Loteria Română pentru tragerile loto. Comisia care supraveghează extragerile este formată dintr-un reprezentat al CNLR, al ANAF și al MFP. Începând cu prima zi după efectuarea extragerii se pot depune cererile de revendicare timp de 30 zile.

Un bon fiscal este câștigător dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege. Bonul trebuie să aibă înscrise elementele ce arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Aceste elemente obligatorii cuprind seria fiscală și logotipul aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii dar și numărul de ordine.

În cazul în care se va impune realizarea unei a doua etape de extrageri, va fi tras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi televizată, fiind realizată cu ajutorul urnelor CNLR. Numărul care se va extrage în cadrul tragerii la sorți se va considera primul câștigător. Desemnarea celui de-al doilea câștigător se va aplica crescător la numărul deja extras un pas care are valoarea egașă cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător.

După ce se vor stabili cele 100 de bonuri fiscale câștigătoare, ele vor fi centralizate și transmite în termen de 2 zile către ANAF pentru a încărca rezultatele în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”.

Sursă foto: bucurestifm.ro, jurnaluldeafaceri.ro

Ajutor încălzire 2018. Cine îl primește, câți bani și ce acte sunt necesare... Vacanţă 2018-2019. Câte vacanţe vor avea elevii în acest an școlar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x