Antena Căutare

Lui Vladimir Putin i-ar fi teamă să nu fie otrăvit. Ce măsuri a luat și câți angajați ar fi concediat în doar o lună

Vladimir Putin se teme de consecințele faptelor sale, scrie publicația Marca. Dacă în urmă cu doar câțiva ani în urmă președintele rus avea relații bune cu multe state, acum se teme și de proprii compatrioți și ia măsuri disperate pentru a se proteja.

vladimir putin imbracat intr-o camasa alba si sacou negru Galerie
Vladimir Putin se teme de consecințele faptelor sale, scrie Marca. Dacă în urmă cu doar câțiva ani în urmă, președintele rus avea relații bune cu multe state, acum se teme și de proprii compatrioți și ia măsuri disperate pentru a se proteja. | Profimediaimages.ro

Potrivit unor informații furnizate de Inside Edition, surse de la Kremlinul au confirmat o acțiune înfricoșătoare luată de Vladimir Putin în urmă cu aproximativ o lună.

Se pare că președintele rus a început brusc să-și concedieze personalul și aproximativ 1.000 de oameni și-au pierdut locul de muncă.

De ce și-a concediat Vladimir Putin 1000 de angajați

Este vorba despre angajații ruși care îi serveau mâncarea și se îngrijeau de el în mod regulat. Se pare că acum președintele Rusiei a rămas cu un personal mai redus și chiar are pe cineva care îi gustă mâncarea.

Această decizie ar veni pentru că Vladimir Putin se teme pentru viața lui. Și Nicolas Maduro, dictatorul venezuelean, procedează la fel ca președintele Rusiei, adică nu mânâncă până când personalul nu gustă, de față cu el, preparatele.

Citește și: Anonymous a dezvăluit o convorbire între Vladimir Putin și Serghei Șoigu. Ce au discutat cei doi despre Ucraina

De cine ar trebui să se teamă cel mai mult Vladimir Putin?

În afară de oamenii care interacționează zilnic cu el, se crede că Vladimir Putin se teme de oligarhii ruși, care dețin averi uriașe și pârghiile necesare pentru a se întoarce împotriva președintelui lor.

Alte voci spun că cei care dețin cu adevărat orice fel de putere asupra lui Putin sunt șefii armatei, care îi pot lua totul în orice moment.

Alții vorbeste despre problemele de sănătate ale președintelui rus. Se crede că Vladimir Putin s-ar confrunta cu mai multe probleme grave de sănătate, scrie The Sun, care îl citează pe analistul Valery Solovei. Acesta, la rândul lui, susține că a aflat de la persoane importante de la Kremlin, care participă la luarea decizilor.

Citește și: Ce a pățit fotomodelul rus, Gretta Vedler, după ce a l-a numit "psihopat" pe Vladimir Putin, în mediul online

În 2020, acesta a afirmat că Vladimir Putin a fost operat de urgență în 2020 pentru a fi vindecat de cancer, dar și că suferă de alte afecțiuni medicale. Analistul politic Valery Solovei precizează că i s-a spus că președintele rus a fost tratat pentru cancer.

El a dezvăluit că are surse credibile la Kremlin „în epicentrul luării deciziilor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preţ benzină și motorină, 18 martie 2022. Cât costă litrul de carburant după ieftinire... Preţ benzină și motorină, 19 martie 2022. Cât costă litrul de carburant după ieftinire. Unde poți vedea prețurile în ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x