Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani astăzi! Mama ei, mesaj sfâșietor! Colegii, gest impresionant. „I-am făcut ce își dorea ea în fiecare an” - Imagini tulburătoare!

Luiza Melencu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a spus că le-a ucis, ar fi împlinit sau împlinește, luni, vârsta de 19 ani. Mama ei a transmis un mesaj sfâșietor.

Monica Melencu și Luiza Melencu.

De ziua Luizei Melencu, mama și bunicul ei au organizat o petrecere în memoria tinerei, iar câțiva prieteni au venit acasă la ea, acolo unde rudele sale au organizat și o mică petrecere.

Colegii de clasă ai Luizei Melencu au venit tocmai din Craiova pentru a fi alături de mama și bunicul fetei care a dispărut după ce a fost luată la ocazie de mecanicul auto din Caracal Gheorghe Dincă.

„Anul trecut pe timpul ăsta ne pregăteam de majorat, iar anul acesta nu putem să-i spunem nici măcar <<La mulți ani>>. Să sperăm că de acolo de unde este ne aude și urările noastre ajung la ea. I-am făcut ce își dorea ea în fiecare an, o mică petrecere. O să vină și sora ei, ea știe că o iubim și sper să se întoarcă cât de curând acasă. Nu vrem decât să îi spunem <<La mulți ani.>>", a spus Monica Melencu, pentru România TV.

„Nu ne-a determinat ceva anume, n-aveam cum să nu venim, a fost colega noastră. Sperăm să vină înapoi ori să o găsească. Am amenajat clasa frumos, am pus niște poze, atât, mai mult de atât n-ai ce să faci. N-am cuvine, credeți-mă!", a spus și un coleg de-ai Luizei Melencu.

Membrii familiei Luizei Melencu cred că adolescenta este în viață și speră în fiecare zi că ea se va întoarce acasă. Mama fetei, Monica Melencu, a spus de mai multe ori că ea crede că, de fapt, Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că i-a omorât fiica și că anchetatorii ascund detalii importante din dosar, urmărind anumite interese.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro