Dincă şi complicele, Ștefan Risipițeanu, confruntare faţă în faţă! Vor ieși la suprafață detalii șocante

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu vor fi aduși la sediul DIICOT și puși față în față în confruntarea adevărului.

Dincă şi complicele, Ștefan Risipițeanu, confruntare faţă în faţă! Vor ieși la suprafață detalii șocante

Reamintim faptul că Gheroghe Dincă a declarat că a avut un coplice cu el în actul agresiunilor sexuale la care a supus-o pe Luiza Melencu.

Bărbatul a povestit că a întrebat-o direct pe Luiza dacă are prietene care fac sex pe bani, în plus Gheorghe Dincă a mai relatat și cum complicele său Ștefan Risipițeanu a fost extrem de insistent, ajungând până la urmă să întrețină relații sexuale Luiza Melencu.

"După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal săs coată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu auzind că a vorbit d ebani am întrebat-o dacă are prietene care fac sex pe bani, ea zicând că are.

Am oprit-o în câmp, apropae de Dioști, am blocat ușile din spate ale mașinii - doar de afară puteai urca - și m-am dat jos de la volan, în mână cu 50 de lei, gândind că va accepta să îmi facă sex.

În interiorul meu s-a declanșat o poftă nebună să fac sex și imediat am oprit pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, mașina. Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face sex și după ajutor și că este virgină.

Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream să fac sex. I-am dat o palmă peste față și am luat-o de păr. În acel moment i-a căzut telefonul ei, pe care îl ținea în mână.

Am legat-o întinsă pe canapea de centura de la mijlocul banchetei. Am luat telefonul ei de la picioarele mele, am coborât din mașină și am urcat la volanul mașinii pentru a o duce la mine acasă ca să pot face sex cu ea. Luiza plângea mereu.

I-am zis să tacă, dar nu s-a oprit din plâns, zicându-i că, dacă nu tace, o bat și chiar i-am dat o palmă peste față, tăcând. I-am mai zis să nu salte capul de pe banchetă, doar când îi zic eu, că o încurcă rău dacă nu mă ascultă.

Voiam să plece (n.r. Ștefan Risipițeanu), să nu o vadă pe Luiza în mașină, dar el tot insista. Nu am vrut să-i dau vreo palmă, să strig cu voce tare la el deoarece nu erau porțile închise. Voiam să închid porțile să nu mai apară și alte persoane ca Fănică la poarta mea și atunci i-am zis că să stea pe loc că după ce închid eu porțile, îi aduc tutun.

Am venit la el și am stat în fața lui, pe bancheta din spate. Atunci i-am zis că cea din mașină e una ce am aranjat cu ea să o (...).

A zis că vrea și el să (...) ceva, că trecuse ceva timp de când a (...) ultima dată. Eu i-am zis să meargă la copertină, lângă nutrii să își facă țigări de ziar, că am să vorbesc cu acea persoană din mașină dacă vrea să se (...) și cu el", ar fi declarat Gheorghe Dincă, potrivit surselor citate de Antena 3.

Ultimele știri