Antena Căutare

Dovezile ascunse din cazul Caracal! Ce l-au pus anchetatorii să facă pe iubitul Luizei Melencu: „M-au întrebat tot!”

Iubitul Luizei Melencu a povestit ce s-a întâmplat în timpul audierilor de luni, 9 decembrie. Tânărul a mărturisit că a fost nevoit să dea detalii intime despre adolescenta care a căzut pradă lui Gheorghe Dincă.

Dovezile ascunse din cazul Caracal! Ce l-au pus anchetatorii să facă pe iubitul Luizei Melencu: „M-au întrebat tot!”
Iubitul Luizei Melencu, audiat pentru prima dată de procurori: ”Nu știu de ce nu m-au chemat până acum!” Tânărul crede că fata trăiește

Update luni, 9 decembrie, ora 21:12. Iubitul Luizei Melencu a dezvăluit că a fost întrebat detalii despre relația sa cu Luiza. Mai mult, anchetatorii l-ar fi pus să identifice mai multe bijuterii, printre care și un pandantiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A durat 2 ore şi jumătate. M-au întrebat tot”, a mai spus tânărul.

Știre inițială:

Deși a dezvăluit în urmă cu luni de zile că primea apeluri anonime înainte ca Luiza Melencu să dispară de acasă, băiatul abia astăzi a fost audiat de procurori.

Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere bombă în cazul Caracal! Ce va declara Ștefan Risipițeanu în fața judecătorilor

”Sunt pentru prima dată audiat. (...) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Și tocmai acum...Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici. (...) O să le spun tot ce știu. Adică, cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat. (...) Pe data de 13, seara, am vorbit cu ea. Dimineața am încercat să o sun și nu a mai răspuns. Vorbeam normal. A doua zi am încercat să sun, m-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde, m-am îngrijorat. (...) La 2 dimineața o sunau numere private, dar na...asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(...) Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni", a declarat fostul iubit al Luizei Melencu, potrivit Mediafax.

De asemenea, tânărul crede că Luiza trăiește: ”Eu cred că este în viață. Că este scoasă din țară și este în viață. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu sunt nici dovezi, în primul rând că este moartă și...simt. (...) Luiza...este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare", a spus băiatul.

Dincă se plânge că are dureri. Criminalul din Caracal a acuzat în repetate rânduri că este bătut în închisoare

De asemenea, mama Luizei Melencu acuză anchetatorii că nu au ținut cont de declarațiile privind apelurile anonime pe care tânăra le-ar fi primit în mod repetat, înainte de a fi răpită.

Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare pentru un loc la Revelionul Pensionarilor... Avocata familiei Luizei Melencu, declarație bombă după noi audieri ale lui Gheorghe Dincă! Ce descoperire crede că a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x