Antena Căutare

MAI: Ancheta in cazul furtului de armament, in desfasurare. Nu putem da alte detalii

Marius Militaru, purtator de cuvant al MAI, a declarat in cadrul conferintei de presa ca elementele care au fost furate nu sunt periculoase, pentru ca ele fac parte dintr-un sistem: "In mod integrat, pot prezenta un pericol, dar nu separat".

Oficialul a adaugat ca exista o ancheta in derualre si ca nu pot fi comunicate mai multe detalii in acest moment.

Comandantul Jandarmeriei Giurgiu, Magercu Nicolae a declarat ca misiunea s-a desfasurat standard si au fost urmarite toate procedurile. Mai mult, oficialul a adaugat ca elementele furate nu reprezinta un pericol, pentru ca este vorba despre elemente care trebuie integrate intr-un sistem.

Florin Hulea, reprezentant al Jandarmeriei Romane a precizat ca nu este vorba despre munitie de razboi, ci de simple componente care nu reprezinta pericol.

"Ancheta a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. A fost dispusa crearea unei comisii care sa analizeze modul in care s-au desfasurat lucrurule in acesta situatie. La finalul anchetei, va vom preciza rezultatele", a conchis Hulea.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Politia Rutiera: Posibila aglomerare a traficului la Fetesti. Vezi rutele ocolitoare!... Fostul mare jucator al Stelei Stefan Sames a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x