Antena Căutare

MAI ar putea inchiria avioanele si elicopterele politiei din cauza bugetului "insuficient"

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) ar putea inchiria avioanele si elicopterele politiei unor persoane private sau unor companii, in conditiile in care bugetul este "insuficient", se arata intr-un proiect de hotarare de guvern publicat marti, conform Mediafax.

Proiectul de act normativ prevede ca MAI sa "presteze servicii cu aeronavele din dotarea Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor catre persoane fizice sau juridice".

Acestea vor presupune modificarea unei mai vechi hotarari de guvern din 2003 prin care se aproba ca Ministerul Administratiei si Internelor sa aiba "activitati finantate integral din venituri proprii".

Proiectul mentioneaza ca "intrucat fondurile bugetare alocate Ministerului Administratiei si Internelor sunt insuficiente, este necesara infiintarea unor activitati finantate integral din venituri proprii pe langa Inspectoratul General de Aviatie al MAI, constand in prestarea de servicii catre persoane fizice si juridice, cu aeronavele din dotare".

Foto: Intact Images

Vara secetoasa cu preturi ridicate la alimente... Bucuresti: Grindina si ploi torentiale, pana la ora 20:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x