Antena Căutare

„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO

Un tânăr din Hunedoara a avut surpriza vieții sale când s-a trezit cu mașina acoperită de mesaje. Cum a reacționat soția lui după ce a văzut mesajul „M-ai lăsat grvidă, boule”, afișat pe bolidul de familie.

imagine cu o parcare din romania plina de masini
„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | Shutterstock

Un bărbat din Deva, județul Hunedoara a avut surpriza vieții lui când și-a găsit mașina din parcare plină de mesaje. Printre mai multe post-it-uri se afla și o „veste” care l-a băgat în sperieți pe șofer. Imaginile au fost publicate în mediul online și acum fac înconjurul internetului.

O scenă parcă desprinsă din telenovele a avut loc în urmă cu câteva zile în Deva. Un bărbat s-a trezit cu mașina plină de notițe, iar una dintre ele părea extrem de serioasă.

Mașina aflată în parcare era acoperită de mai multe post-it-uri, iar pe lunetă se afla un mesaj „îngrijorător”. Acesta părea să fie informat de căte o tânără că ar fi gravidă. „M-ai lăsat gravidă, boule”, este mesajul scris cu majuscule, pe o coală albă de hârtie, așezată pe lunetă.

Citește și: O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să facă o altă clientă

Cum era de așteptat, vecinii s-au sesizat rapid și au început să-l bărfească pe la colțuri pe posesorul mașinii, potrivit stiridecluj.ro. De asemenea, și soția lui s-ar fi alertat atunci când a văzut mesajul scris pe mașina bărbatului care are deja o famillie.

Care este adevărul din spatele mesajului „M-ai lăsat gravidă, boule” afișat pe mașina unui hunedorean

Situația inediată a avut loc chiar pe data de 1 aprilie, astfel că după câteva momente, șoferul a putut să răsfule ușurat. Totul a fost doar o farsă! Prietenii tânărului au vrut să-i joace o farsă de zile mari și au și reușit pentru puțin timp.

După ce lucrurile s-au mai calmat, imaginea cu mașina hunedoreanului a fost postată și în mediul online. Cum era de așteptat, imaginea a strâns o mulțime de reacții, dar și comentarii, în aceeași notă amuzantă.

„E nevoie de doi pentru o sarcină”, a ținut să precizeze un internaut.

„România lucrului bine făcut!”, a mai glumit cineva.

„E farsă de 1 aprilie, nu v-ați prins?”, a remarcat altcineva. „Cam mult efort depus sa lipeasca toate alea pentru o gluma”, a dar replica un utilizator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

Nu este prima dată când o astfel de farsă se viralizează. În 2022, mai mulți tineri i-au scris unui prieten pe mașină același mesaj. Cu toate acestea, ei au mers mai departe de atât și au folosit vopsea albă pentru a face gluma.

La acel moment, s-au autosesizat și polițiștii din Brașov, dar nu a fost demarată o anchetă.

Nostradamus al zilelor noastre face primele predicții pentru 2024. Ce spune bărbatul... Românii vor să afle cum găsești iepurașii de ciocolată care au bani înăuntru. Care este adevărul, de fapt | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x