Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Mama copilului ucis de tată, la Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în ziua crimei: "A urlat la telefon. Am simtit că băiețelul meu e mort"

Mama copilului ucis de propriul tată, la Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în ziua crimei. Femeia spune că a vorbit la telefonul cu fostul soț, iar acesta i-a spus că e prea târziu și că nu-l va mai vedea niciodată pe băiețelul ei, pe care trebuia să-l aducă acasă. Cel mic a fost înjunghiat mortal și plimbat timp de trei zile pe bancheta din spate a mașinii părintelui său.

Mama copilului ucis de tată, la Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în ziua crimei

Ultimele clipe din viața băiatului de doar opt ani, care ar fi fost înjunghiat în piept și ucis de propriul tată, au fost cumplite. Mama a povestit că, în ziua crimei, fostul soț ar fi trebuit să-i aducă înapoi copilul, care stătuse la el în ultimele zile. A vorbit cu bărbatul la telefon, iar acesta i-ar fi spus că e mult prea târziu și că nu-l va mai vedea niciodată pe cel mic.

"Sunt șocată. Am vorbit cu el la telefon și a urlat spunând că nu mai pot face nimic și că e prea târziu. În sinea mea, am simțit că copilul e mort. Singura speranță am avut-o atunci când cineva mi-a spus că l-a văzut pe stradă, cu mașina. Nu credeam că poate fi în stare să-i facă rău copilului. Și să se plimbe cu el mort timp de trei zile în mașină...", a povestit mama copilului ucis.

Citește și: Mama băiețelului ucis, la Cluj, mesaj sfâșietor pentru presupusul criminal. Ce îi dorește fostului ei soț: „Mai mare pedeapsă ca asta, nu trebuie!”

Tatăl criminal din Cluj: Copilul mi-a spus că vrea să fie omorât de mine

Polițiștii l-au găsit pe Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-a ucis copilul și i-a abandonat trupul pe bancheta din spate a mașinii sale. Înainte să fie prins, Takacs a scos un cuțit și a încercat să se sinucidă. A ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar primele declarații făcute ar fi fost total incoerente, spun surse din cadrul anchetei.

Mama copilului ucis de tată, la Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în ziua crimei: "A urlat la telefon. Am simtit că băiețelul meu e mort"

Citește și: „Copilul a vrut să fie omorât de mine!” VIDEO - Explicații halucinante date de tatăl care și-ar fi ucis propriul copil. Trupul băiețelului a zăcut ore în șir în mașina părintelui

Taximetrist de meserie, presupusul criminal i-a șocat pe anchetatori în momentul în care a declarat că, de fapt, fiul său i-a cerut să îl ucidă, notează Adevărul. Unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie, care şi-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în condiţiile în care e Takacs Gyorgy ar fi iubit-o încă.

Potrivit poliţiştilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deşi, conform înţelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

Recomandari