Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Mama băiețelului ucis, la Cluj, mesaj sfâșietor pentru presupusul criminal. Ce îi dorește fostului ei soț: „Mai mare pedeapsă ca asta, nu trebuie!”

Mama băiețelului găsit mort în mașina tatălu său a rupt tăcerea. Distrusă de durerea pierderii propriului copil, femeia i-a transmis un mesaj fostului ei soț, principalul suspect în cazul crimei.

Mama băiețelului ucis, la Cluj, mesaj sfâșietor pentru presupusul criminal. Ce îi dorește fostului ei soț: „Mai mare pedeapsă ca asta, nu trebuie!”

Informaţii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei de la Cluj. Tatăl, care şi-a ucis copilul să se răzbune pe fosta soţie, s-a plimbat două zile cu cadavrul fiului în maşină. Bărbatul a fost prins aseară. Avea asupra lui un cuţit cu care a încercat să se sinucidă.

Individul este acum în spital, păzit de poliţie. Detaliile crimei, vă avertizăm, sunt şocante!

Marți seară, la ora șapte, bărbatul a fost văzut dintr-un elicopter ce survola zona. Era ascuns într-un lan de porumb, la marginea localității Filea de Jos, din Cluj. După câteva minute, un tânăr l-a zărit în apropierea casei sale și a alertat o patrulă de poliție.

Este finalul unui film de groază ce a șocat întreaga țară. Sâmbătă seară, băiatul a fost dat dispărut de mama lui. Fusese cu tatăl în vacanță, la rude, în Ungaria. La ora 20, mama a vorbit ultima oară cu el la telefon.

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că minorul era decedat de mai bine de 48 de ore, posibil chiar din seara dispariției.

Distrusă de durere, mama băiatului i-a transmis un mesaj fostului ei soț, bărbatul suspectat de uciderea propriului copil.

„Undeva, în sufletul meu, simt o bucurie că trăiește și toată viața lui, de acum încolo, o să conștientizeze și o să aibă fapta în fața lui...Mai mare pedeapsă ca asta nu trebuie la niciun om”, a spus mama copilului ucis.

Surse din anchetă spun că tatăl și-a ucis fiul pe un drum de pământ din apropiere. Bărbatul ar fi suferit o depresie, după ce s-a despărțit de soție și și-a pierdut părinții. Toate, în ultimul an.

În prezent, bărbatul este incoerent și nu poate explica ce a făcut.

Recomandari