Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mama Luizei Melencu a revăzut, în direct, poza cu fata care ar fi fiica ei! Un detaliu-cheie i-a atras atenția. Declarație cutremurătoare! „M-aș arunca de la etaj!”

Mama Luizei Melencu a revăzut, în direct, vineri seara, la Antena 3, poza cu fata care ar fi fiica ei, după ce Alexandru Cumpănașu, candidat la președinția României, a declarat că a găsit-o pe adolescentă. Femeia a făcut o declarație cutremurătoare, precizând că i-a atras atenția un detaliu.

Mama Luizei Melencu (stânga) și Luiza Melencu (dreapta).

Alexandru Cumpănașu a declarat, vineri, că Luiza Melencu ar fi fost găsită de investigatorii săi în Italia. Mai mult decât atât, și mama Luizei a afirmat inițial că din imaginile pe care le-a văzut sunt mari șanse ca fata să fie într-adevăr fiica sa.

Într-un interviu exclusiv Antena 3, mama Luizei Melencu a revăzut fotografia cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza. Concluzia femeii a fost una dureroasă: Nu, nu este ea!

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus Monica Melencu.

„Eu nu pot confirma. La nas are mici modificări. Luiza la față semăna cu mine. În acea fotografie sunt modificări. Că este vopsită cu negru, machiată strident… Vă dați seama că nu o să mai fie aceeași Luiza care a plecat. Sunt șapte luni de atunci! Dar nici nu pot să confirm că este fiica mea. Nu se văd clar acele imagini. Am văzut doar capul, nu și corpul.

Dacă cineva mi-ar zice că trebuie să mă arunc la etajul 10, că îți trebuie salvat copilul, aș face asta, ca să o salvez! Am vârsta pe care o am și trebuie să îmi salvez copilul. Părerea mea de mamă este că Luiza nu este moartă, ci traficată”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Bunicul fetei este însă convins că cea din imagini este nepoata sa, Luiza Melencu, despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro