Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Cazul Caracal. DIICOT dezminte dovezile lui Alexandru Cumpănașu cum că Luiza ar fi în viață: ”Nu există indicii...”

Cazul Caracal. DIICOT dezminte dovezile lui Alexandru Cumpănașu cum că Luiza ar fi în viață: ”Nu există indicii...”

DIICOT îl contrazice pe Alexandru Cumpănasu

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Ghoerorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.

DIICOT însă îl contrazice pe Alexandru Cumpănașu:

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat în privința filmulețului despre care a vorbit Cumpănașu, că pe niciun canal de cooperare internațională – autorități judiciare, cooperare polițienească – nu există indicii care ar putea susține afirmațiile acestuia.

Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, doar că vocea nu se aude foarte bine

”Ne-a arătat două poze, sută la sută e Luiza”.Bunicul Luizei esre convins că ăntr-una dintre pozele pe care le-a văzut și pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu este Luiza. ”Ne-a arătat două poze între care una garantat e Luiza”.

Alexandru Cumpănașu a declarat că a găsit-o pe Luiza Melencu

„Am emoții foarte, foarte mari pentru că în acest moment... Ideea este simplă și vă spun direct. În acest moment am luat confirmarea familiei Melencu pentru recunoașterea fetei lor. Am găsit-o pe Luiza, dar nu pot să vă spun unde.

Am găsit-o pe Luiza Melencu și sigur este și Alexandra alături. Pot să vă spun că am stat în Italia două zile, am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citește și: