Antena Căutare

Mamă și fiică, terorizate de fostul soț al femeii: "Bea și ne urmărește prin oraș, mi-a amenințat fata cu violul. Am mers la mare, mă pândea printre șezlonguri"

Trăiește în fiecare zi cu teama că fiicele ei ar putea păți ceva. Fostul soț, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani, încă o urmărește, o amenință și îi terorizează fetele. Este povestea unei femei care  îndură abuzul, deși ar fi făcut numeroase sesizări la Poliție. Oamenii legii închid ochii de fiecare dată.

Trăiește în fiecare zi cu teama că fiica ei ar putea păți ceva. Fostul soț, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani, încă o urmărește, o amenință și îi terorizează copilul. Este povestea unei femei care îndură abuzul, deși ar fi făcut numeroase sesizări la Poliție. Oamenii legii închid ochii de fiecare dată.

Violeta Murgu este asistentă la Spitalul Militar din Focșani, are două fete, de 18 respectiv 26 de ani. Publicația locală realitateadevrancea.net a făcut public cazul femeii, al cărei coșmar a început cu mult înainte de divorț, când soțul său a început să consume alcool și să o terorizeze.

Și-a pus casa gaj la bancă, după care a fost nevoită să plece în Italia, la muncă, pentru a plăti ratele și a nu pierde casa. În Italia a lucrat ca asistent medical. Violeta a revenit în România, iar în prezent trăiește cu chirie, în Focșani alături de bătrâna italiancă și de fiicele ei, însa nu-și găsește liniștea. Fostul soț e mereu pe urmele sale.

Ultima sesizare făcute de Violeta a ajuns și în presă, asta după ce femeia a povestit totul jurnaliștilor, în speranța că, astfel, oamenii legii vor lua măsuri.

„Domnule Prim Procuror,
Subsemnata MURGU VIOLETA,domiciliata in comuna Vârtescoiu, judetul Vrancea, formulez prezenta plângere penală împotriva făptuitorului MURGU COSTICĂ, domiciliat in comuna Vârtescoiu, sat Râmniceanca, județul Vrancea, pentru săvârșirea infracțiunii de HĂRȚUIRE, prevăzută și pedepsită de art. 208 alin. 1 și 2 din Codul Penal.

Motivele plângerii:
În fapt, făptuitorul Murgu Costică, încă de la data pronunțării divorțului, dar mai ales in ultima perioada de timp, in mod repetat ma urmărește, ma supraveghează atat la domiciliu cât și in Focșani, in concediu și oriunde ma aflu, fără niciun drept sau interes legitim, cauzându-mi prin aceste fapte o teama, o frica permanenta, atat mie cât și fiicei mele, dar și altei persoane care locuiește in casa mea, respectiv De Feo Maria-Michela, astfel ca viața mea a devenit un coșmar. De asemenea, caută permanent sa mi provoace necazuri prin diferite apeluri telefonice, mesaje, atat personal cât și prin alte persoane. A recurs, inclusiv, la publicarea unor poze de-ale mele, personale, pe unele conturi ale lui de Facebook, tot cu scopul de a ma denigra in public, lucru pe care il voi demonstra cu probe. Unele din aceste mesaje le anexez la prezenta plângere.

Prejudiciul pe care mi-l creează este unu enorm, atât în rândul consătenilor din localitatea unde locuiesc, in rândul prietenilor, dar și la locul de munca, respectiv in Spitalul Militar Focșani, unde sunt salariați care ma cunosc și unde lucrez ca asistenta medicală. De asemenea, este in pericol și fiica mea Murgu Andreea-Paula care suporta toată aceasta hărțuire permanenta și care ne face sa trăim cu teama și mereu sub atacurile făptuitorului, pe diferite cai, uneori acționând sub imperiul alcoolului. Hotărârea de divorț a fost pronunțată in 2016.
Spre exemplu, făptuitorul m-a urmărit inclusiv atunci când, in 2017, am plecat in concediu pe litoralul Marii Negre, unde ma aflam cu mai multe persoane, iar el ma urmarea ascuns după șezlonguri, pe plaja. Nu știu cum m-a găsit pe plaja de la Mamaia. Așadar, este foarte periculos și mereu motivează faptul ca lui nu are ce sa-i facă nimeni pentru ca are rude și relații in Poliție.

Femeia a obținut ordin de restricție, însă fostul soț nu-l respectă

Acum, deși are Ordin de restricție de la Instanța, continua sa-l încalce, cu știrea și sub privirea polițiștilor din comuna Vârteșcoiu și nu numai. Eu, cu fiica mea și cu cealaltă persoana, tot de sex feminin, cetățean italian care locuiește cu mine, trăim un adevărat coșmar de ani de zile căruia nicio instituție a Statului Roman nu vrea sa-i pună capăt și să ne redea liniștea la care avem dreptul ca orice cetățean al acestei țări.

A intrat în casa mea și mi-a furat telefonul. A publicat poze personale

În data de 3 Septembrie, a pătruns in locuința mea, respectiv in camera in care locuiește Michela, de unde a sustras un telefon mobil și a căutat in lucrurile personale ale noastre și ale Michelei. Deși am sesizat lucrătorii postului de Poliție Varteșcoiu, nu au efectuat cercetări privind acest furt și nu știu dacă au înregistrat fapta. Vă rog sa-mi fie comunicat numărul de dosar înregistrat la Parchet pentru aceasta fapta de furt. Domnule Procuror Șef, ultima mea speranța este la dumneavoastră, ca sa puneți capăt acestui coșmar! Am dreptul la o viața liniștita și liberă", se arată în plângerea depusă.

Încă doi medici străini fără avize, după cazul medicului fals Matteo Politi! Cei doi sunt de negăsit în Registrul Medici... Schimbare bombă în cazul profesorilor! Ce obligație vor avea în privința concediului de odihnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x