Antena Căutare

Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au stat acasă de 1 Mai! Ce se va întâmpla, după 15 mai! „Virusul nu se odihnește!”

Ministrul de Interne Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au respectat măsurile impuse de autorităţi de 1 Mai și a spus că există șansa ca, din 15 mai, să se relaxeze unele lucruri.

Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au stat acasă de 1 Mai! Ce se va întâmpla, după 15 mai! „Virusul nu se odihnește!”

„Românii au fost foarte conştiincioşi în perioada sărbătorilor pascale. Pot spune că şi acum, în weekendul acesta de 1 Mai au fost la fel de responsabili, lucru pentru care le mulţumesc tuturor"., a spus Marcel Vela.

Marcel Vela: Coronavirusul nu se odihnește

Ministrul de Interne a mai spus că pune există şansa şi perspectiva ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, da a atras atenția că noul coronavirus nu se odihnește.

Șezlonguri separate cu plexiglas, teste și dezinfectare înainte de zbor! Cum vor arăta vacanțele, din cauza pandemiei de coronavirus

„Fiecare îşi doreşte acest lucru, inclusiv eu, ca să fiu sincer. Problema este şi fac un apel la toată lumea că în următoarele două săptămâni, 14 zile, virusul nu se odihneşte, adică nu stă relaxat că vine 15 mai şi noi vom avea relaxări de anumite activităţi sau anumite acţiuni. În contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca în următoarele două săptămâni să nu avem o evoluţie crescută a bolii în România, a cazurilor care se vor înregistra pe statistica din ţara noastră", a adăugat Marcel Vela.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Când se vor redeschide parcurile și cimitirele, în București! Gabriela Firea, anunț de ultimă oră!... Bolnavii de COVID-19, predispuși la accidente vasculare cerebrale! Care sunt primele semne de AVC. Explicația președinte...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x