Antena Căutare

Mario Fresh și Pepe, duet inedit la Marea Unire ZU, luni și marți, la Antena 1 și pe Radio ZU

Marea Unire ZU, evenimentul devenit tradiție în preajma datei de 1 Decembrie, revine anul acesta cu două seri de spectacol ce vor uni muzica veche cu muzica nouă, luni și marți, de la ora 23.15, la Antena 1 și pe Radio ZU. Mario Fresh și Pepe sunt doar doi dintre artiștii care vor împărți scena pentru un moment cu totul inedit.

afisul marea unire zu 2020, care va fi transmis de antena 1 si radio zu
Marea Unire ZU revine în 2020 cu două seri de spectacol ce vor uni muzica veche cu muzica nouă, luni și marți, de la ora 23.15, la Antena 1 și pe Radio ZU

Pentru Mario Fresh, momentul a fost unul foarte emoționant, mai ales că melodia aleasă pentru momentul său alături de Pepe este una extrem de dragă lui.

”E unul dintre cele mai mari hituri ale României, am crescut cu piesa asta!”, a mărturisit tânărul artist.

”E foarte stăpân pe el pe scenă, e sigur pe ceea ce face!”, l-a admirat Pepe, care așteaptă cu nerăbdare să urce pe scena de la Marea Unire ZU.

”Am stat acasă, dar am cântat acasă! Eu m-am antrenat foarte mult în această perioadă, am cântat poate mai mult și mai corect decât o făceam înainte, când cântam pe toate instalațiile, în toată țara, aproape zi de zi”, a mai spus Pepe.

Ce artiști vin la Marea Unire ZU 2020

Devenită tradiție, Marea Unire ZU unește de zece ani, în preajma datei de 1 Decembrie, muzica nouă cu cea de altă dată datorită unor dueturi cât se poate de inedite între artiști de toate genurile, din generații diferite.

Așadar, The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Nicole Cherry, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan vor urca pe scenă în două seri de spectacol!

Când și unde se difuzează Marea Unire ZU 2020

Marea Unire ZU, cel mai mare concert din pandemie, va fi difuzat simultan, de Antena 1 și pe Radio ZU, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, de la ora 23.15.

Și în acest an, Daniel Buzdugan și Mihai Morar vor fi cei care aduc împreună oamenii sub deviza: ”Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x