Antena Căutare

Mărturia șocantă a bărbatului care a băut spirt contrafăcut și a supraviețuit: ”M-am ofticat că nu m-am îmbătat. Am consumat patru litri!”

În timp ce zeci de oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut, un bărbat din Iași a stârnit hohote de râs după ce s-a arătat supărat că nici măcar nu a reușit să se îmbete după ce a consumat patru litri de lichid. 

Nu mai puțin de 17 persoane au murit, în Iași, din cauza alcoolului contrafăcut. Teodor Sasu, însă, s-a arătat supărat că nici măcar nu s-a îmbătat după ce a consumat patru litri de lichid.

”Și zic să mă apuc de sticlă, ia să fac cu apă, că trebuie făcut cu apă și am făcut patru litri. Și eu mă ofticam și zic, patru litri am făcut și tot nu.... M-am supărat că am consumat, am stricat o jumate de spirt, degeaba! Degeaba l-am stricat, îmi părea rău după el! Zic: aoleu după spirt!”, a declarat bărbatul.

Se complică ancheta la Iaşi, în cazul oamenilor care au murit, după ce au băut spirt contrafăcut. O parte din victime l-au primit ca ajutor de pandemie de la primărie

Spirtul contrafăcut a ucis cel puțin 17 oameni. Era îmbuteliat într-o sticlă comună care nu atrăgea atenția cu nimic. Ambalajul încerca să imite cât mai bine un produs conform, cu o serie de sfaturi puse pe etichetă.

Mănuși chirurgicale și spirt fără acte, vândute de o firmă în plină pandemie. Amenda record dată de polițiști

Pe etichetă era menționat că are concentrație 70% de alcool etilic. Procentul era corect, însă era vorba de alcool metilic, spun anchetatorii. Acesta este o substanță toxică, folosită, de pildă, ca lichid antigel sau solvent pentru lacuri și vopsele. După o perioada de latență de până la 36 de ore, alcoolul metilic atacă toate organele și provoacă moartea dacă este ingerat. Și 30 de mililitri sunt fatali.

Ce s-a întâmplat cu primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Galați! „Încă nu poate fi externat”... Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut seismul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x