Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Galați! „Încă nu poate fi externat”

Primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Spitalul Judeţean din Galaţi, a scăpat de coronavirus, dar starea lui rămâne gravă, din cauza unor sechele pulmonare şi renale.

Ce s-a întâmplat cu primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Galați! „Încă nu poate fi externat”
Ce s-a întâmplat cu primul pacient cu COVID-19 care a fost tratat cu plasmă, la Galați! „Încă nu poate fi externat” | profimediaimages.ro

Pacientul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a primit plasmă îmbogăţită cu anticorpi de la două persoane care s-au vindecat de coronavirus.

Procedura s-a desfăşurat în urmă cu o săptămână, când la centrul de Transfuzii s-au prezentat primii doi donatori de plasmă. Ulterior, aceasta a fost folosită în tratamentul pacientului de 46 de ani şi a dat roade.

„Iau hidroxiclorochină de 19 ani. Meritați să aflați adevărul despre ce efect are în relație cu COVID-19”

Surse din cadrul spitalului din Galați susţin că după efectuarea a două teste, medicii au aflat că pacientul nu mai are COVID-19 şi au decis să-l transfere într-o secţie fără persoane infectate.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Totuşi, starea pacientului rămâne gravă din cauza sechelelor pulmonare şi renale rezultate în timpul luptei cu infecţia, potrivit Mediafax.

Prima donare de plasmă îmbogăţită cu anticorpi a avut loc săptămâna trecută la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine Galaţi. Două persoane, soţ şi soţie, au fost primii donatori şi de atunci au mai donat încă 11 oameni, foşti pacienţi cu COVID-19.

Microbuz cu oameni, în flăcări pe Autostrada București-Pitești. Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit ... Mărturia șocantă a bărbatului care a băut spirt contrafăcut și a supraviețuit: ”M-am ofticat că nu m-am îmbătat. Am cons...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x