Antena Căutare

„Ne mor părinţii în chinuri, în spital, de foame!”. Mărturii înfiorătoare, de la Suceava! „Nu primește oxigen! Omul se sufocă”

Apropiați ai unor pacienți inernați la Spitalul Judeţean Suceava au reclamat faptul că bolnavii sunt trataţi inuman acolo, unde nu ar primi apă, mâncare și nici tratamentul corespunzător.

„Ne mor părinţii în chinuri, în spital, de foame!”. Mărturii înfiorătoare, de la Suceava! „Nu primește oxigen! Omul se sufocă”
„Ne mor părinţii în chinuri, în spital, de foame!”. Mărturii înfiorătoare, de la Suceava! „Nu primește oxigen! Omul se sufocă” (Ilustrație) | profimediaimages.ro

Ioana Chicet – Macoveiciuc a scris pe pagina ei de Facebook „Prinţesa urbană” că socrul ei este internat, dar nu a primit tratamentul de care avea nevoie. Bărbatul este în stare gravă, are pneumonie, respiră greu „încât nu poate să vorbească”.

„În 24 de ore nu l-a văzut niciun medic. Nu a fost testat. Ştim de la el, am vorbit cu el constant până astă seară la 8. Nu este dus la dializă, deşi viaţa lui depinde de dializă făcută la 3 zile. Azi s-a încheiat a patra zi. Nu i se ia glicemia, nu i se oferă tratament. Cei care ne-au răspuns la telefon mint. Ba că a fost dus la dializă (nu a fost), ba că a fost văzut de medic (nu a fost văzut). Ştim de la el. De patru ore nu mai răspunde nimeni la niciun telefon.

Nu primeşte oxigen, nu ştim dacă poate fi externat, nu ştim dacă ar putea fi locuri la urgenţă, dacă e ceva ce poate face cineva pentru el. De ce nu este dus măcar la dializă? De ce nu primeşte tratament? Un fir cu oxigen la pat? Omul se sufocă.

De ce l-au mai internat, dacă nu îl izolează (e în salon cu alţii), nu îl tratează, nu îl testează, ba îl mai şi privează de tratamentul şi procedurile care îl ţin în viaţă? Cine ia aceste decizii? Nu avem informaţii. Ce pare acum este că nu are nicio şansă”, a scris Ioana Chicet – Macoveiciuc, potrivit adevarul.ro.

O altă femeie din Suceava, Lili Orhei, a scris pe Facebook că o bătrână imobilizată la pat nu a fost schimbată de două zile. Fiica acesteia se află în străinătate şi încearcă să comunice cu cadrele medicale telefonic, dar nu reuşeşte.

„Ea este în Austria la muncă şi mama ei a fost internată în urmă cu două săptămâni la spital, pe secţia de diabet, şi a fost infectată cu COVID 19. Stă acum internată la etajul IV, camera P 16 şi este terminată. Nu are apă, nu are mâncare, are nevoie de scutece de unică folosinţă. Stă neschimbată de două zile si e disperată, deshidratată de la diaree. Ne mor părinţii în chinuri şi de foame. Voi ce faceţi?”, a întrebat suceveanca.

Citește și:

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Motivul pentru care te chinuie o oboseală imensă, deși stai acasă, din cauza pandemiei de coronavirus! Un expert a explicat tot! „Nu realizezi, dar asta este!”​

Poliţişti de la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, izolaţi la domiciliu, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu o... Gafa uriașă a autorităților! Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x