Mărturiile cumplite ale unei românce de la abatorul din Germania: "Te iau ca pe niște nimicuri. Nu ne-a întrebat nimeni dacă avem ce să mâncăm"

Informații noi din iadul românilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectați cu noul coronavirus sunt ținuți în aceleași apartamente cu cei sănătoși și nimeni nu se interesează de soarta lor. Românii sunt nevoiți să își cumpere singuri mâncare și produse de igienă.

Mărturiile cumplite ale unei românce de la abatorul din Germania: "Te iau ca pe niște nimicuri. Nu ne-a întrebat nimeni dacă avem ce să mâncăm"

Angela Merișan, o româncă angajată la abatorul unde există peste 1.500 de infectări cu COVID-19, a vorbit la digi24 despre momentele prin care trece.

Aceasta susține că trece prin faze cumplite deoarece nu li se dă voie să iasă din casă nici măcar la cumpărături, nimeni nu se interesează de starea lor de sănătate și nici nu îi pasă cuiva dacă au mâncat sau nu, potrivit spuselor acesteia.

"Suntem în izolare acasă. Eu sunt în carantină din data de 16 și până astăzi inclusiv. Eu și încă opt persoane. Restul sunt până în data de 3. Așa este toată fabrica.

De mâine nu merg la serviciu, dar pot să ies la cumpărături, pentru că din data de 16 nu am avut voie să ies din casă.

O săptămână și ceva nu ne-a dat nimeni un telefon să ne întrebe ce facem, dacă avem ce să mâncăm"

Abatorul din Germania, iadul românilor! Oamenii își strigă disperarea: „Nu avem mancare! Nu vine nimeni la noi! Eu și soțul împrțim o cutie de medicamente”

Românii sunt tratați execrabil, acestora le sunt ignorate nevoile: "efectiv îți închide telefonul în nas, nici măcar nu te bagă în seamă"

"Timp de o săptămână și ceva nu ne-a dat nimeni un telefon să ne întrebe ce facem, dacă avem ce să mâncăm, hârtie igienică și, mă rog, ce avem nevoie.

Mai mult, avem coleg aici, stă cu mine pe palier, care a fost în spital după ce l-a găsit pozitiv. L-a adus din spital aici, iar firma de la cazare – nici măcar nu au venit personal să vorbească cu oamenii – a trimis un șofer ca să îl ia de la cazarea asta să îl ducă la altă cazare. Mi s-a părut anormal.

N-avem cui să ne plângem, efectiv nu avem cui. Dacă sunăm la birou să spunem ceva ne ia ca pe niște nimicuri.

Mai mult, în momentul în care te îmbolnăvești, te doare capul, nu știi limbă, ești într-o țară străină, suni la birou să spui că ai nevoie de un ajutor, să te ducă la un doctor, la ceva, efectiv îți închide telefonul în nas, nici măcar nu te bagă în seamă.

Trebuie să ne descurcăm noi între noi. Avem colegi care vorbesc engleză și vin după 11 ore din schimbul de noapte și în loc să doarmă, săracul copil merge cu noi la doctor ca să vorbească în engleză", spune Angela Merișan la digi24.

Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă: „S-au trimis întăriri” - VIDEO

Aproape 1.000 de români, angajați ai celui mai mare abator din Germania, au fost infectați cu noul coronavirus, potrivit celui mai recent bilanț prezentat de Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, numărul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 996, adică două treimi din numărul total al lucrătorilor diagnosticați cu COVID-19 până acum. În cadrul companiei lucrează 3.969 de cetăţeni români, potrivit Agerpres.

Potrivit informațiilor furnizate de MAE, tuturor persoanelor aflate în carantină le sunt asigurate bunurile necesare, alimente şi produse de igienă, fiind instituită şi o linie telefonică dedicată acestora, cu informaţii disponibile şi în limba română.

Ultimele știri