Antena Căutare

Mărturisirile dramatice ale unei românce care s-a infectat cu noul coronavirus în timpul sarcinii: ” Nu este doar o răceală, fraților! O să vedeți că există!”

O româncă stabilită la Londra a trăit momente dramatice după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Deși n-a crezut nicio clipă în acest virus, femeia l-a contractat în timp ce era însărcinată, iar starea ei de sănătate s-a agravat imediat. 

Andreea Tudose, o româncă stabilită la Londra, a mărturisit că a fost în comă o săptămână de zile, timp în care medicii i-au făcut operația de cezariană. Abia după șapte zile, însă, ea și-a ținut copilul pentru prima dată în brațe.

”N-am mai crezut în el și am zis că: dă-l în colo că nu se ia așa ușor”, a mărturisit ea la Antena 3.

Potrivit sursei citate, Andreea s-a infectat cu noul coronavirus la o petrecere, în timp ce era însărcinată în opt luni. Din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii au decis să îi facă de urgență cezariană. Pentru Andreea, coșmarul abia începuse.

”Eram în comă. L-au trezit pe Dănuț, pe soțul meu, la 7.30 dimineața și i-au zis că este tătic și că soția lui are 50 - 50% șanse. Au urmat niște zile în care nu au știut de mine. Pentru că eram intubată și nu știau dacă o să trăiesc sau nu”.

Coronavirus în România, 24 iunie 2020. Live Update. 24.505 cazuri! Câte persoane s-au vindecat de COVID-19 și câte se află la ATI

Femeia a stat în comă o săptămână și abia după ce s-a trezit și-a putut vedea fetița care a fost testată negativ. De pe patul de spital, Andreea a ținut un jurnal video în care a povestit cum s-a luptat să supraviețuiască temutului virus. Ea a făcut apel ca oamenii care nu cred în acest virus, să nu mai ignore pericolul.

”Este groaznic COVID-ul. Nu este doar o răceală, fraților! O să vedeți că există! Nu e adevărat că nu există. Și poți avea forme foarte grave!”, a mai precizat ea.

Ce spune ministrul Economiei despre amânarea redeschiderii restaurantelor: ”Nu pot să promit nimic. Cazurile s-au înmulțit!”

Câți români din străinătate s-au infectat cu noul coronavirus

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 3.601 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.885 în Italia, 561 în Spania, 107 în Franța, 883 în Germania, 97 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 6 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, India, Bulgaria și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 115 cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 43 în Marea Britanie, 9 în Spania, 7 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA și unul în Brazilia, au decedat.

Nu a crezut nicio clipă în coronavirus, însă l-a simțit pe pielea ei. Mărturisirile sunt cutremurătoare

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 31 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 10 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

A sărit de la etaj, ca să scape de bărbații, cu măști și mănuși, care intraseră peste ea în casă! Situația s-a repetat, ... Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Tehnologic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x