Răsturnare de situație! Cum au ajuns mascații în casa unui coleg, în timpul perchezițiilor la clanul Duduianu

UPDATE: Polițiștii nu au greșit descinderea, atunci când au dat peste mama unui coleg, ci suspectul căutat avea buletin la adresa unde locuia un „mascat”. 

Ups! Au vrut să facă percheziții la clanul Duduianu, dar au dat peste mama unui coleg! Surpriză pentru mascați! A fost demarată o anchetă

În dimineața perchezițiilor făcute la clanul Duduianu a apărut situație stânjenitoare. În mod bizar, adresa unuia dintre suspecții căutați de polițiști figura la locuința unui agent de la trupele speciale.

Pe buletinului bărbatului era trecută adresa la care în realitate locuia un luptător de la trupele de intervenție ale Poliției. Drept urmare, polițiștii s-au dus la adresa menționată pe mandat, dar nu l-au găsit pe suspect. Acesta a fost identificat relativ în scurt timp, în imediata apropiere a acelei locuințe, într-o altă casă.

„La data de 11.08.2020 s-a solicitat Tribunalului Bucureşti autorizarea efectuării unui număr de 5 percheziţii domiciliare, inclusiv la adresele de domiciliu ale celor 3 suspecţi. Cele 5 mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi au fost puse în executare în mod simultan la data de 12.08.2020, începând cu ora 06:00.

Cu această ocazie, la adresa de domiciliu a unuia dintre suspecţi, astfel cum aceasta figurează atât în evidenţele DEPABD, cât şi în cartea de identitate a suspectului şi care rezulta de altfel şi din actele de urmărire penală efectuate anterior, s-a procedat la forţarea uşii de acces, în condiţiile în care nicio persoană nu a răspuns apelurilor poliţiei, constatându-se că în acel imobil nu era prezentă nicio persoană.

În urma relaţiilor obţinute la faţa locului, suspectul căutat a fost localizat în aceeaşi zonă. După finalizarea percheziţiilor domiciliare, cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Serviciului Omoruri, în vederea audierii.”, a transmis Poliția, potrivit digi24.ro.

Știre inițială:

Mascații care au fost trimiși, miercuri, să facă percheziții la locuințele unor membri ai clanului Duduianu, au intrat în casa unui coleg de la trupele special.

Mascații de la trupele speciale au fost trimiși, în mod greșit, la casa unui coleg de la SIAS, în loc să meargă la unul dintre imobilele vizate de acțiune, au precizat surse din Poliție pentru G4Media.ro.

Acasă era doar mama polițistului, au mai spus sursele. Cele două adrese erau aproape identice, doar că una dintre case era localizată pe strada, iar cealaltă pe intrarea cu același nume.

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

„Este inacceptabilă confuzia pentru că există o normă internă care te obligă, în astfel de operațiuni, să faci recunoaștere înainte să te duci în acțiune!”, au explicat sursele G4Media.ro.

Răsturnare de situație totală, în cazul lui Emi Pian! Cine ar fi adevăratul asasin al interlopului. „El l-a înjunghiat, nu Ciprian Napy. I se spune Piticu”

Citește și
laura vass blonda in timp ce priveste suparata
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
Anamaria Prodan în două ipostaze diferite
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
colaj de fotografii cu nicolae guta tatuat pe față și în trecut, in videolcipurile de manele
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Mai multe articole

După acest incident, șeful Poliției Române a declanșat un control care vizează Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, structură ce a coordonat intervenția de la perchezițiile efectuate miercuri la casele membrilor clanului Duduianu, în urma decesului lui Emi Pian.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri