Antena Căutare

RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu agentul termic furnizat românilor

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât luni ca Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Bucureşti (RADET) să intre în faliment, decizia fiind definitivă.

RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu agentul termic furnizat românilor

Veste importantă pentru bucureșteni. S-a pronunțat falimentul RADET, luni după-amiază. Judecătorii de la Curtea de Apel București au respins apelurile făcute în proces, fiind menţinută decizia luată în aprilie 2019.

Gabriela Firea a dat asigurări că indiferent de decizia de azi, bucureștenii vor avea apă caldă și căldură, asta pentru că autoritățile au luat din timp măsuri.

RADET a intrat în faliment

Primarul General a făcut precizarea că acest faliment nu înseamnă dispariția sistemului de termoficare și asta pentru că activitatea va fi preluată de altă firmă.

RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu agentul termic furnizat românilor

RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu agentul termic furnizat românilor

RADET a intrat oficial în faliment

Se pare că autoritățile au luat măsuri din timp pentru a se putea continua furnizarea agentului termic, motiv pentru care bucureștenii nu trebuie să se îngrijoreze că ar putea rămâne fără căldură.

CE A DECLARAT PRIMARUL BUCUREȘTIULUI

„Îi asigur pe bucureşteni că, indiferent de situaţia juridică-financiară, atât a RADET, care este la Primărie, cât şi a ELCEN, care este la Guvern, nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti. Pentru simplul motiv că apa caldă şi căldura constituie infrastructură critică şi are o legislaţie în vigoare aparte care garantează livrarea. Că sunt anumite opriri, punctuale, pentru înlocuiri de conducte sau pentru repararea unor avarii este altceva - lucru pe care noi îl comunicăm de fiecare dată către cetăţeni.

Dar sub nicio formă nu se va întâmpla cum a anunţat acest nou ministru incompetent al Energiei, că luni judecătorul sindic va declara falimentul RADET, dumnealui bucurându-se şi râzând, uitând că şi ELCEN este în aceeaşi situaţie, în oglindă, şi asta înseamnă şi falimentul ELCEN", a spus primarul general, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii şi sindicatului reprezentativ ai Societăţii de Transport Bucureşti.

Sursa: Antena 3

Zeci de mii de angajați români așteaptă decizia Guvernului. Când se va decide majorarea salariului minim brut garantat... Nouriel Roubini: România e o ţară care poate fi un exemplu de succes în Europa. Nu văd un risc de criză, dar situaţia ma...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x