Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut fiul pentru notele mici de la școală a fost reținut. Copilul a fost snopit în bătaie pentru un 6 la Istorie

Medicul din Timișoara, care a fost acuzat că și-a bătut copilul pentru două note mici obținute la școală, a fost reținut marți seară, pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru loviri și alte violențe, potrivit Mediafax.

Medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut fiul pentru notele mici de la școală a fost reținut

Potrivit presei locale, medicul care a fost acuzat că și-a bătut fiul de doar 13 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult de atât, oamenii legii au schimbat și încadrarea juridică a faptelor pentru care acesta este cercetat din rele tratamente aplicate minorului în lovire și alte violențe raportat la violența în familie.

„Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, copilul fiind internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ordinul de restricție a fost emis luni, după ce copilul a fost externat și audiat în prezența mamei, a avocatului și a unei asistente a DGASPC Timiș”, a spus Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Copil de 13 ani, bătut de tată după ce a luat 6 la Istorie. Copilul, strigăt de ajutor către mama aflată în străinătate: ”Ajută-mă, mama, mi-e frică!”

Surse judiciare au declarat că bărbatul care și-a agresat copilul este medic la un spital din Timișoara. Potrivit acelorași surse, copilul a fost bătut pentru că a primit note mai mici la școală, mai exact cu 6 la Istorie și un 7 la Limba latină. Cea care a sesizat autoritățile a fost mama copilului, care îi lăsase pe ascuns un telefon mobil. Ea a fost sunată de copil și a venit în țară de urgență.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro