Antena Căutare

Cazul pacientei arse. Medici și asistente de la Floreasca îl susțin pe doctorul Beuran: "Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu"

Numeroși medici, dar și asistente și imfirmiere ale Spitalului Floreasca din Capitală au anunțat că fac grevă și își întreruo activitatea, ca urmare a demiterii medicului Mircea Beuran de la șefia Secţiei Clinice de Chirurgie III, după cazul femeii arse în sala de operație.

Ministerul Sănătății a anunțat luni că îl va da afară pe doctorul Mircea Beuran, cel căruia i se reproșează neregulile femeii incendiate pe o masă de operație din spital.

Medicii și asistentele de la Spitalul Floreasca spun că vor asigura doar urgențele și au anunțat că iau această măsură în semn de protest pentru demiterea lui Beuran.

Citește și:

Se adâncește criza de la Spitalul Floreasca. Unitatea medicală, verificată ”la sânge”: ”Auditul va dura o lună, o lună și jumătate!”

"Comunitatea medicală din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca doreşte să îşi exprime îngrijorarea faţă de felul în care este tratat un incident medical regretabil şi de lipsa respectului şi deontologiei a tuturor celor implicaţi. Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu şi a unuia dintre cele mai renumite spitale din România. Este regretabil ca, înainte de finalizarea oricărei anchete, să fie demis din funcţie prof. dr. Mircea Beuran", afirmă semnatarii comunicatului.

Ei solicită Ministerului Sănătăţii să ancheteze "mai ales" situaţia care a permis să se ajungă la cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie.

Botezul cailor, tradiția românilor în zi de sărbătoare. Obiceiul care aduce prosperitate tot anul... Ministrul Mediului despre poluarea din Bucureşti: "Nu se mai poate face nimic pentru Capitală"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x