Antena Căutare

Cazul pacientei arse. Medici și asistente de la Floreasca îl susțin pe doctorul Beuran: "Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu"

Numeroși medici, dar și asistente și imfirmiere ale Spitalului Floreasca din Capitală au anunțat că fac grevă și își întreruo activitatea, ca urmare a demiterii medicului Mircea Beuran de la șefia Secţiei Clinice de Chirurgie III, după cazul femeii arse în sala de operație.

Ministerul Sănătății a anunțat luni că îl va da afară pe doctorul Mircea Beuran, cel căruia i se reproșează neregulile femeii incendiate pe o masă de operație din spital.

Medicii și asistentele de la Spitalul Floreasca spun că vor asigura doar urgențele și au anunțat că iau această măsură în semn de protest pentru demiterea lui Beuran.

Citește și:

Se adâncește criza de la Spitalul Floreasca. Unitatea medicală, verificată ”la sânge”: ”Auditul va dura o lună, o lună și jumătate!”

"Comunitatea medicală din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca doreşte să îşi exprime îngrijorarea faţă de felul în care este tratat un incident medical regretabil şi de lipsa respectului şi deontologiei a tuturor celor implicaţi. Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu şi a unuia dintre cele mai renumite spitale din România. Este regretabil ca, înainte de finalizarea oricărei anchete, să fie demis din funcţie prof. dr. Mircea Beuran", afirmă semnatarii comunicatului.

Ei solicită Ministerului Sănătăţii să ancheteze "mai ales" situaţia care a permis să se ajungă la cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie.

Botezul cailor, tradiția românilor în zi de sărbătoare. Obiceiul care aduce prosperitate tot anul... Ministrul Mediului despre poluarea din Bucureşti: "Nu se mai poate face nimic pentru Capitală"...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Beneficiile consumului de avocado. Este recomandat să îl integrezi în alimentația ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x