Antena Căutare

Medicul chirurg Mircea Beuran, prima declarație după ce a fost demis: ”Voi contesta decizia. Nu a fost motivată!”

Mircea Beuran, medicul demis de la șefia Secției de Chirurgie a Spitalului Floreasca, a anunțat că va contesta decizia prin care a fost eliminat din funcție, el precizând că măsura nu a fost motivată. 

Medicul chirurg Mircea Beuran, prima declarație după ce a fost demis: ”Voi contesta decizia. Nu a fost motivată!”
Medicul chirurg Mircea Beuran, prima declarație după ce a fost demis: ”Voi contesta decizia. Nu a fost motivată!”

”Decizia pe care am primit-o nu este motivată, nu am primit niciun raport. (...) Lucrurile acestea m-au surprins, dar pot să afirm, totodată, că nu sunt niște lucruri normale, adică să poți să-i dai decizia unui om fără să argumentezi, decât o inșiruire de cifre (...) sunt niște acuze generale. Dar probabil că atât este capacitatea acestei comisii”, a declarat Mircea Beuran la Antena 3.

Medicii de la Spitalul Floreasca întrerup activitatea, după demiterea lui Beuran: „Pentru a ne proteja reciproc”

De asemenea, el susține că nici amenda de 30.000 lei aplicată spitalului, medicilor și asistentelor care au operat-o pe femeia care a murit după ce a ars nu a fost individualizată.

”Da, bineînțeles (va contesta decizia prin care a fost demis, n.r.). Dar chiar mai mult, voi căuta să arăt și lucrurile care gândesc că stau la baza acestei atitudini. El (măsurile, n.r.) nu sunt încărcate de discernământ”, mai spune medicul.

Cazul pacientei arse. Medici și asistente de la Floreasca îl susțin pe doctorul Beuran: "Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu"

Mai mulți medici de la Spitalul Floreasca au semnat un mesaj prin care arată că îl susțin pe Beuran, ei spunând, de asemenea, că simt un pericol, consideră acesta: „Probabil că sesizează pericolul în care intră spitalul când încep să se decapiteze șefii de secție. Dacă a început cu unul, probabil sunt mai mulți care deranjează”.

Prima măsură! Elicopterele SMURD vor putea efectua şi zboruri pe timp de noapte... București: S-au înregistrat depășiri de 700% pentru poluarea cu praf. Aerul din Capitală, comparat cu cel al orașului Sy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x